0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Arkadaşlar Allah rızası yardım edin bazen YAZİYOM burda bazıları saçma sapan cevap veriyor ben bir ayda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım eşim yanımda diğil test almam imkansız ve bir kaç gün vardı bulantım var sonra iki gün kustum ve sırtım ağriyor gene ileşiyor bide karnım şişmiş gibi yemek yesem nefesim daralıyor lütfen yardım edin doktora gitme imkanimda yok sizce gebelikmi yada başka bir şey mi 

3 Cevaplar

0 oy
(272 puan) tarafından
Canım sağlık ocağına da mı gidemezsin? Yakınlarda doğum yaptıysan düzensizlik olabilir ben bu ay 21 gün geciktim. Ama em azından sağlık ocağında bi kan versen iyi olurdu 
(272 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Regl belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden bir şey diyemem canım benim. Daha deneyimli biri görürse yardımcı olur umarım
(10 puan) tarafından
Çok sağol cane valla belirtilerim var ama bilemiyorum
(272 puan) tarafından
Canım bi arkadaşın falan yok mu çağır gelirken gebelik testi de alsın
(10 puan) tarafından
Cane sana anca şunu diyim ben küyde yasiyom kaynanam kayın  PEDERİM var onlarda yaşlı eşim izmire çalışmaya giti kimsem yok
(272 puan) tarafından
Canım trendyoldan sipariş ver böyle tahminle falan olacak iş değil. Kapına kadar getirirler
-Reklam-
0 oy
(7,630 puan) tarafından
  Şişme âdet olamadığın için olur     şeker varmi  
(10 puan) tarafından
Midem bulanıyor su gün gittikçe sırtım agrdi sonra karnım baktım zamanla şişmeye başladı bende bilemiyorum cane
(7,630 puan) tarafından
Eşin nerde hiç es dost yokmu
(10 puan) tarafından
Eşim İzmir'de cane  üyle biride yok getir diyim
(7,630 puan) tarafından
Çok rahatsız san al kızını git  idare edersen esin gelince git
(10 puan) tarafından
Yok idare eder eşim gelene kadar mejbur dayanacamda belirtilerim var gebelikmi nemi bilmiyorum
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Üşütmüş olabilirsin belki usutunce adet de gecikebilir. Yine de ilk firsatta doktora.ya da sağlık ocağına gitmeye bak .bundan birçok.fikir.cikabilir kafan daha da karışabilir 
(10 puan) tarafından
Çok sağol tşk ederim Allah razı olsun hepinizden canım

İlgili bir soru bulunamadı

411,527 soru

12,388,319 cevap

43,647 kullanıcı

Kategoriler

...