0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (11,492 puan) tarafından
Kızlar komşum geldi WhatsApptan silinen bir mesajı geri getirmek istiyordu.baktim arşiv günlük yedekleniyor.hep kendimde de yaptığım gibi WhatsAppi silip geri yükledim araivleri de yükledim geri geldi.sohbetlwr arasında çizgi oluşmuş dedi.guncelleme gelmiştir programın görünüşü değişmiştir belki biz en son sürümü yükledik ya dedim.fakat anlamadı.tekrar sildi.o arada işim çıktı bende gitmek zorunda kaldım.simsi geldi o mesajlarda yok.tekrar kendi yükleyip kurmuş.tahminim arşivi o an geri istemedi atlaya bastı.tekrar geldi bana gelmiyor mesajlar diye.baktim baktım geri getiremedim.tekrar silip kurdun kuramamissin diyorum anlamıyor.yok anlatamadım.sen arşivledin mesajları gitti diyor arşivin nasıl birşey olduğunu 40 dk anlattım anlamadı.saka.gibi başıma kaldı .bir program vs var mı ? Telefoncuya goturcem bozuldu diyor.gotur parasını karsilayim diyorum ama bir program varsa ben yapayım gene çözülsün durum.telefoncunun da anlamadığını anlayınca kaziklayip masraf çıkaracağından korkuyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(1,199 puan) tarafından
Kız boşver olmadı beraber gidin telefoncuya ona meselyi anlat telefonun bozukmadigini anlatsın komsunuza komsunuzda heralde hiç bilmiyor kulanmamis galiba yeni kulaniyor 
(11,492 puan) tarafından
Yok kuzum anlatamadım yani bunun bu sekild olduğunu yarın kendim götüreceğim telefoncu ile konuştum zaten şimdi abla senin yaptığın doğru deme ki anlamıyor ama gene de getir bakalım ben anlatmayı deneyim dedi
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
Yardımcı olmaya çalışıp suçlu durumuna düşmek:(( canım wpı silip tekrar kur 
(11,492 puan) tarafından
Öyle yaptım zaten tekrar canım.kendi yaparken sildi yüzde doksan
(271 puan) tarafından
Hay Allah ya üstüne kalmasaymış keşke

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu