0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar markası Vestel hiçbir şekilde darbe vs. Almadı durduk yere kanaldaki dizidev ediyor ama onun üstünde beyaz çizgiler  belirip kayboluyor sonrasında tüm ekrani kaplıyor eşim netten bakmis panelden kaynaklı diyorlar

Yaptırmaya değer mi ?? Tekrar ölümü boşuna para vermek istemiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Veysel ilk defa duydum :D

tarafından
Kusura bakma kuzum görünce tutamadım
tarafından
Hahaha kız yorumunu görünce benim Veysel şimdi fark etmiş olmam :))
tarafından
Ahahahah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Veysel ne kız gece gece güldüm 
tarafından
Hahaha kiz bende arkadaşın yorumunu görünce fark ettim:))
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Bizimde Vestel TV vardı tam ikiyil bitti ekran dan bir çizgi çıktı ekranı değiştiler gene aynı oldu annem Vestel den çamaşır makinesi aldı ikiyil  zar zor kullandı bı arkadaşta bı telefon aldı kafası gidip geliyordu amma Vestel pek iyi değil direk değiştir başka marka al
tarafından
Kız benim annemin Vestel buzdolabı lanet bir marka eşim ben Yokken almıştı düğünde taa o zamanda sinyal kablosundan dolayı günlerce uğraştım hatta vurdum bile bişey olmamisti son 6 aydır falan alltlarda yeşil yeşil nokta çizgiler belirdi demek ki o zamandan bişeyler olmaya başlamıştı
0 oy
(465 puan) tarafından
Canımcım bazı elektronik eşyalarda kronik hasar denilen yani sürekli aynı sorunla karşılaşılan birşey olabiliyor ama tabi ki şans meselesi bu bişey diyemem bence servisi ile iyice görüşün yada internetden iyice araştırın 
tarafından
Eşim bakmış cnm ben pek yaptırma taraftarı değilim böyle yaptırınca dikiş tutmuyor boşuna ücret vermiş oluyoruz
(465 puan) tarafından
Yani olmayınca da insanın zoruna gidiyor malesef
0 oy
(100 puan) tarafından
Bizimki 4 senelikdi önce öyle basladı sonra tüm ekranı kapladı

Yaptırsak dediki bir televizyon parasıydı

Sanırım bu kronik bir sorun

Yaptırmaya değer değil maalesef hem pahalı hem de bir televizyon parası (panel)
tarafından
Bizimkide tüm ekrani kapladı ya sinirim bozuldu hiç bişey izlenmiyor
(100 puan) tarafından
Tv nin garantisi bittikten sonra oldu Teknik servis nemden dolayı olabilir dedi Ama asla inanmadım Bence bu tarz markanın kronik sorunları gelen vestel teknik destek yaptırsak bir dünya para ödeyeceğimizi söyledi panel televizyonun beyniymiş gittik  televizyon aldık
0 oy
(68 puan) tarafından
Şuan çok pahalı alırsanız ama yaptırmak da pahalı olur annem hep şey der elektronik eşya tamirci ye gittimi birşey bekleme ondan artık  benim çamaşır makinamın düğmesi çıktı tamire gitti geldi başka yerlerden de sıkıntılar çıkmaya başladı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
+5 oy
13 cevap 346 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,491,524 soru

24,372,458 cevap

348,134 kullanıcı

...