0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bacaklarınızın pürüzsüz olması için uyguladığınız bişey varmı ya benim epilasyon veya ağda sonrası tavuk derisi gibi görüntü oluyor. Elbise falan giyemiyorum o görüntüden.  Dışarda bakıyorum milletin pürüzsüz acaba ne yapıyorlar da öyle güzel oluyor bilen varsa söylesin lütfenssss.......  :) :) :) 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benimki lazerli. Pürüzsüz duruyor tabi kapalıyım obyuzden benimkini dışarda göremezsin :))))
-Reklam-
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Yorumları okumaya geldim ama daha kimse yazmamış bekleyim bende 
0 oy
(2,985 puan) tarafından
Peeling çok iyi oluyor trendyoldan aldım turuncu kayısılı bi Peeling var çok iyi
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Epilasyondan sonra bende de olurdu lazer yaptırsan o görüntü olmaz
0 oy
(395 puan) tarafından
 ( kayisili scrub peeling )gerçekten çok güzel trendyoldan baka bilirsin turkiyede yaşamıyorum annem turkiyeye gittiginde getirdi bana 
0 oy
tarafından
nemlendirici ve vücut yağı sonuç şahane bacaklar
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Lazerle çözüm buldum görümceminde öyleydi geçen dikkat ettim onunda geçmiş lazere gidiyor 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Lazer epilasyon bir kadının kendine en büyük yatırımı diye düşünüyorum kaç yıldır pürüzsüz lise çağlarında Allah'ım ne kötüydü batik batik pürüzlü yok kese yap yok poza taşı ile masaj yap neler denedim çare lazer de
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Doğal at kılı fırçasını kullanmani öneririm duşa girmeden önce kuru cildine uygula aşağıdan yukarıya olacak şekilde. Duşta da vücut peelingi kullan çıkınca da güzelce nemlendir ama bu uygulamayı sürekli dene 1 haftada anca sonuç alırsın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,493,073 soru

24,395,832 cevap

349,742 kullanıcı

...