Canım bacılar benim sizin vereceğiniz akla ihtiyacım var böyle sanki cok yakın arkadasinizmisim gibi yol gösterin bana şimdi şöyle ki bizim genele vurdugumda iyi giden evliligimiz var eşim genelde çok iyidir hele çocuklardan önce baya iydik ama bazı zamanlarda böyle ciddi anlamda düşmana donusuyoruz böyle hiç bir şey yapmıyorum ama eşime batiyorum kavgalar gürültüler işte benim rüyalarım kendi ruh halim herşey birbirine giriyor sonra belli bir zaman sonra bi şekilde düzeliyor hallediyorduk ama geçene kadar neler cektigimizi ben bilirim öyle ki bir ara intihar etmeye calismistim ama başarılı olmamıştı neyse sonra ben bir hoca bulmuştum o bize büyü demişti banada inandırıcı gelmişti çünkü herşey sebepsiz başlıyordum sonra başka bir hocayi aradık oda büyü dedi şimdi kızlar yine öyle bir dönemdeyiz esimle birbirimize cok ağır sözler söyledik eşim bana senden nefret ediyorum dedi boşanma kararı bile aldık dilekçe verdim demişti ama vermemis bir kaç gün kafa dinlemek için anneannemlere gittim eşimde bir hocaya gitmiş hoca büyü değil demiş eşime kâfir bir cin musallat olmuş cok küçük yaştan hemde insanlarla arasını bozan oymuş şöyleki eşim zaten bi tek benle sorun yaşamıyor tanıdığı tanımadığı herkesle bide eşimin din inancı baya zayıfladı gün geçtikçe inancı kalmıyor sebebi oymuş bu musallat benimle de ugrasiyormus tabi sırf eşimin gözüne batayim diye tamam herşeye okeyim ama bir şekilde tatmin olamıyorum eşim dengemi bozuyor dün gece aradı beni hazırlan ben kızları çok özledim gelip alicsm diye sonra eve geldik sordum ona senden soğudum hiç sevgim kalmadı dedi sonra gece çocukları uyuturken seni çok özledim o yüzden geldim dedi öptü sarıldı sonra sabah kalktı seni teselli etmek için dedim dedi sürekli bu şekilde yani bi şekilde inancım kalmadı ona sanki musallat falan bahane gibi cidden sevgisi bitmiş gibi tam olarak napcam nasıl davrancam tüm sebep buysa nasıl kurtulcaz hoca ben uğraşamam demiş lütfen bana akıl verin vazgecip biraksam mi herşeyi yoksa bu işin peşine düşüp duzeltsem mi