0 oy
285 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,152 puan) tarafından
Öneriniz var mı veya tavsiye kızlar n'olur ya dün başladım dıyete ama nasil bir yol izlemeli bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(5,406 puan) tarafından
Verirsin, ben 1 ayda 8 kilo verdim =) bol bol yürüyüş gün de 10 bin adım. Evde 50 ser ip atlama. Sabah 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin yumurta. Öğlen tarçınlı acı kahve, akşam peynirli salata haşlanmış sebze veya tavuk. 6 dan sonra hicbirsey yok. Bol su. Çok hızlı kilo verdim canim. 1 tek bisküvi bile yemedim 
(5,406 puan) tarafından
=))) bi de şekerim düşünce muza kakao döküp yiyordum ara öğün olarak. Tatlı isteğini kesiyo
(2,152 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkürler
(465 puan) tarafından
İdolümsün ya valla nerdesin sen senin elinden su icmem lazım acil olaraktan bak
(5,406 puan) tarafından
=)))) o ne demek kız
(465 puan) tarafından
Biri bişey beceremeyince kırk fırın ekmek yemen lazım derler ya yok anam ekmek yemiyim ben su içeyim böyle giderse 3 haneli rakam göreceğim az kaldı
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Verirsin canım. Benim bir ay olacak başlayalı beş kilo verdim. 75 kiloydum 70 kiloyum simdi
(2,152 puan) tarafından
Nasıl başladın neler yaptın
(9,109 puan) tarafından
Bı kere şekeri tamamen hayatindan çıkaracaksın. Sabah dokuz buçuktan önce kahvaltı yap. İki veya üç dilim tam buğday ekmeği. Bir yumurta beyaz peynir üç dört zeytin 2 ceviz. Yeşillik sebze. Yeşilçay ıhlamur limonlu su icebilirsin. Sonra öğlene kadar sıvı sadece. Aralarda bişe atıştırma yok. Öğlen sebze yemeği. Susuz sadece tanelerinden altı Kasik
 İki ekmek veya 5 6 kaşık bulgur pilavı dört kaşık yoğurt. 12.30-13.30 arası yemeye dikkat et. Sonra üç buçukta ara öğün bir meyve. Veya on badem. Meyve yersen üç kaşık yoğurt. Akşam altı yedi arası da akşam yemeği. Et.tavuk balık 150 Gr olacak şekilde. Salata..bir bardak ayran veya bir kase cacık iki ekmek. Eğer et türü yoksa sebze yedi kaşık ekmek veya pilav. Kurubaklagil 6 kaşık pilav veya ekmekle. Sonra bir de saat dokuzda bı porsiyon meyve üç kaşık yoğurt veya şekersiz çay bı paket form bisküvi
0 oy
(921 puan) tarafından
Ben vermiştim iki ayda. Hatta eşimle iddiaya gitmiştik.kisaca yazayım

Günde en az 10 bardak su. Her öğünde 1 yada en fazla 2 dilim tam buğday ekmeği(bimdeki güzel). Yemekte pilav ve sulu yemek varsa. 5 kaşık pilav 7 8 kaşık sulu yemek. 1 bardak yeşil çay da iç. 2 ay bunları yap bak nasıl zayifliyorsun
(2,152 puan) tarafından
Tamamdır canım teşekkürler
0 oy
(490 puan) tarafından
Ben ayda 5 vermiştim aralıklı oruç yöntemiyle artı olarak günlük yarım saat Leslie yürüyüş ve limonlu su
(2,152 puan) tarafından
Evet ona da bir başlasam kuzu terlemeyi sevmiyorum sırf o yüzden eriniyorum
(490 puan) tarafından
Lesli insanı gaza getiriyor canım merak etme aslında senle başlayacak birisi olsa beraber motive olursun biz ablamla görüntülü konuşup yapardık nasıl bittiğini anlamazdim bile
0 oy
(948 puan) tarafından
Bende az dıkkat ediyordm ıki hafta olmadı ama eşim dyo kg verdn diyor diyet kafası Daha Cok acktryo beni dıkkat ediyorm spor yaptım bu hafta biraz etkısı de oldu galiba 
(2,152 puan) tarafından
Hadi inşallah cnm benim
0 oy
(8,634 puan) tarafından
Sabah akşam aç karnına 1 su bardağına 1 yemek kaşığı kahve yarimm limon sık iç yemtkten yarım saat ocne iştah kapatıyor birde ek diyet yaparsan sporla 2 ayda 15 de verirsin
(8,634 puan) tarafından
Kız klasik nescafe limon işte
(4,779 puan) tarafından
Su sıcak mı olmali
(7,435 puan) tarafından
Ben içemiyorum.onu.ya
(8,634 puan) tarafından
Kötü değilki tadı ama sjsj

Alyaaa sıcak canimm kaynamış su

Merve kaynanyi zehirledim posta bak
(7,435 puan) tarafından
Allah seni napmasin bakiyom
0 oy
(10,687 puan) tarafından
Ödem çayı tüketin o 7 kilonun 2-3 ü ödemdir. Yeşil çay, kiraz sapı çayı falan. Bol su ve yürüyüş. Şeker ve un da tüketmeyin gider. 

Ha bir şeye canınızı çok sıkarsanız da gidiyor :) tabi bu önerilen bir şey değil 1 ayda 7-8 kilo vermiştim, güzel bir dert olunca gidiyor kilo:))
0 oy
tarafından
Sıkı diyet+ egzersiz ile verirsin bende sıkı diyetteyim bozmuştum şimdi geri bugün başladım 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Eğer emzirmiyorsan Dukan birasını dene canım 2 ayda 10 kilodan fazla verdim ben ama sporla da destekledim evde hareket yaptım termal tayt takımı da almıştım 
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Normali zaten ayda 4 kg vermektir sen 3.5 kg vereceksin yani. Verilebilir zor degil. Ben sabahlari istedigimi yiyodum akşamları bi kase yogurt bi yemek kasigi chia tohumu icine meyve de dogruyodum onu yiyodum. Bi bucuk aya yakin surede bes kilo vermistim. Bide bol su ic her yer meyve sebze zaten

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 334 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ankakusuu (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
4 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemAl (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 403 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,307 cevap

36,262 kullanıcı

...