EVVET KIZÇELER..
Aldım evet.. o gün Ankara'ya yılın ilk karı yağmıştı.. akşam 9 gibi aldı beni.. tabiki tahmin ettim
Eşim ile 7 yıllık sevgililik sonrası evlendim nişanlı iken (yaklaşık 1 yıla yakinda nişanlı kaldık ) dalga geçip durdum başına kakmaya başladım oda bn işten çıkışta bi cafe ayarlamış bna süpriz yapmak için masa flan herseyi ayarlamış babamı aramış Tuğba ya evlilik teklifi yapicam süpriz yapicam izin verir misiniz diye oda tmm demiş Sağolsun ama beni geri arayıp babacığım ; "Gökhan sna süpriz yapicakmis ne süprizi hadi eve gel "diye bn 6 da işten çıkıyorum ztn 06.01 geçe aradı ve ne evlenme teklifi diye çıkışıp eve çağırınca Hayaller Çöp .. teklif çiçeği yüzüğü ve yüzük kutusunu alıp eve geldim şimdi burda eşim mi suçlu babiş mi
Ben aldımm hatta 2 kere soylettum bence gayet güzeldi aileleri tanistirdik düğün nisan tarihleri alındı 1 2 ay sonra doğum günümde eşimin evine gittik ailecek bana supriz hazırlamışlar pasta yaptırmışlar masaları kurmuşlar daha içeri girer girmez 400 km mesafe bu arada eşim diz çöktü kaynanam pastayı getirdi evlenme teklif etti ama cok anî olduğu için ne vidyo ne bişiy dedim bikere daha sonra tekrar etti resim vidyo derken öyle oluverdi
Ben doğum günümde aldım. Kutlama yapacaz sanıyordum yaptık ta sonrasında teklif aldım çok romantik ve güzeldi
Bizim evlilik okadar ani olduki öyle bişeye sıra gelemeden nikah masasını gördük :)
Ben aldım sevgililer gününde 3 gün canım benim haberim yokken ablamın evine gitmiş kardeşimle tabi bunlar plan yapmışlar haberim yok odayi boşaltmislar koltukları üstü üste koymuşlar odanın girisinden mumlardan kalpli sözlerden yol yapmış ve kocaman bı kalp etrafa baya güller kalpler duvara seni çok seviyorum benimle evlenir misin yazmış tabi işin komik tarafı biz sözlüyduk benim yüzüğümü çalıp tekrardan bana vericekmis hahah odun işteondan sonra bı buket gül yaptırmış akşam oldu illaha ablan gile gidelim tabi ben yok gelmicem evde misafir var diyorum bu zorla beni aldı gitti ben direk ablamın misafir odasına gidiyom eşyalarımı bırakma tabi önüme geçti hop dedi girme bende tabi çaktım biseyler hazırladığını bilmemiş gibi yaptım öyle yapınca ondan sonra mumları filan yaktı beni kapının önüne gözüm kapalı bı şekilde götürdü açtım kapıyı bı girdim içeri şaşırdım baya bı aldı kalbin ortasına ama diz çökmedi biseyler söyledi bende evet evet dedim ne söyledi derseniz hiç hatırlamıyorum öyle işte güzel bı anı
Şehrin baya dışında bir yerde rezidans varmış bi tane. Orda bi adam böyle organizasyonlar için stüdyo daire kiralıyormuş. Eşim de kiralamış içeriye güzel parlak birkaç balon koymuş, etrafa gül yaprakları serpiştirmiş. Güzel ikramlıklar hazırlatmış yiyecek içecek. Çok güzeldi manzarası falan. Orda yüzüğü çıkarttı güzel birkaç kelime etti ve teklif etti ben de evettt dedim. Sonra yedik içtik güzelce sohbet edip geri döndük
Ben evlendikten sonra aldım geçerli mi.. Hazırlandık bi yere gidicektik salonda bekliyordum parmağmdaki yüzüğü aldı gitmiş yatak odasında ayakkabı kutusuna rujumu almış benimle evlenir misin yazmış yüzüğü de kalpli kutuya koymuş teklif ediyor banada ne demek düşer ya he he dedim evlendim
Bende aldim reklam panolarina rafet el roman in sarkisini yazdirmisyi ama belediyenin azizligine ugradik ben goremeden inmis afiş
Ben kaçtım nasip olmadı ben yaptım gibi gel kacir beni dedim
1,514,439 soru
24,696,629 cevap
368,676 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın