EVVET KIZÇELER..
14 şubat sevgililer gününde evlenme teklifi aldım
Normalde avm de yapacaktı ama çok yağmur yağıyordu gül çuvalı varmış elinde yağmurda götüremedi diye bizim kuaförde yapmış ablamla beraber hazırlamışlar
Ayy sorma ben de aynı kız zaten benimki takmış kafaya benle evlenmeyi daha sevgili olmadan önce diyodu ben senle evlencem diye sonra tuttu kolumdan evlen benle dedi başka da bişey yapmadı öküz
Sözlü olarak hep yaptı da icraat sıfır
Teklif almadım ama herifim odun deildir
Bende almadım malesef . Gelin odasında röportaj için kameraman geldi nasıl tanıştınız evlilik teklifi aldın mı falan diye sordu bende almadım deyince ayıp etmssn abi hadi burda bi evlenme teklifi et dedi . Gelinliğin içinde evet dedim . Şimdi başına da vuramıyorum evlilik teklifi etmedin diye ettim ya gelinliğin içindeyken diyo . Odun yaaa
Universite 2 deyken bosver okulu evlenelim diyodu surekli. Bu teklif sayiliyosa tabi son sinifta evlendik..
Almadım malesef anlaşırken birgün beni aradı 2 gün sonra nişanımız var dedi isteme yok bişi yok ne nişanı bee dedim bildiğin yüzüklü müzüklü dedi haha
Ertesi gün geldiler istemeye 1 günde alıpberiş yaptık nişanlandık ama hala evlenme teklifi yok acaba ettide benmi anlamadım adamın sonuçta lügati değişik
Bende almadım maalesef .sanki teklif etsem kabul etmesen evlenmicez herşey ayarlı öyle de boyle de evleneceksin zaten demişti odun kocam
Ben evlenme teklifini evlendikten sora aldim
Ben teklif almadim benimki almis tek tası getirdi aldik iste tak parmagina benden iyisinimi bulcan dedi donup kaldim☺️ kiz ne duruyon taksana yaa dedi kendi yuzugumu kendim taktim
Evlemme degilde kacırma teklifi aldim kapiya arabayla geldi bir konu yuzunden tartistik bana dediki ya benimle simdi gelirsin yada arkandan bende gelirim annenle babanla konusmaya dedi bende tamam kacalim dedim kactik
1,492,823 soru
24,391,985 cevap
349,364 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın