0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (719 puan) tarafından
Oğlum 7 aylık 10 kadar düğüne gitmişizdir 2 ayda ama bir türlü durmuyor sıkılıyor ağlamaya başlıyor... Sizinde öyle mi düğünde bakınca sanki bı tek benjm çocuğum ağlıyor gibi geliyo :)

6 Cevaplar

0 oy
(122,601 puan) tarafından
kuzey 3 bucuk yasinda dugunde durmaz sesten rahatsoz oluyo
(719 puan) tarafından
Bende 1 yaşına gelince alışır belki diyordum ya umutlarım azalıyor
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Çocuklarla hiç düğüne gitmedim anneme bırakırım bir iki saat öyle ufakken şimdi büyüdüler seviyo benimkiler
(719 puan) tarafından
Benim annem köyde kaynanamda düğüne geldi tabi arkadaşının oğlu evleniyor ki gelmese de zaten bakamaz bebeğime rahatsız biraz annem yanımda olsa karnını doyurup çıkar giderim gelene kadar oyalar çok seviyorlar birbirlerini
0 oy
tarafından
Benimkiler duruyordu ya seste uyuyorlardı ama şuan en ikiz oğlanlar 21 yaşında
(719 puan) tarafından
Maşallah ablam Allah bağışlasın
0 oy
tarafından

Her yer çok kalabalık gürültülü ortam olduğu için çocuklar rahatsız olur normal bence :)bide seninki daha bebek yüksek gürültü bebekler için zararlı diye biliyorum giderseniz de büyük hoparlörden uzakta oturun<3

(719 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım okudum öyle gittim. Uzak da otursak yok gene dışarda durdular babası ile
0 oy
(490 puan) tarafından
Ay önümüzdeki ay ilk defa düğüne gideceğiz bir sürü düğün var 8.ayinda olacak çok sıkıntı mı sizce hiç düşünmemiştim bu açıdan nasıl basediyorsunuz
(719 puan) tarafından
Eşim hep dışarda gezdirir eder ... Bugün gezdi gezdi geldi çıktık oyuna elimizde oyuncağı herkes onunla oynuyor falan ağladı biraz mızıkladı renkli ışıkları görünce sustu sonra yine mızıkladı 15 20 dk oynadık öyle sonra masaya geçtik oturmadim kucağımda salindim biraz sonra eline ıslak mendil paketini aldı yarım saat kadar da öyle oturdu beklesem oyalanirdi daha onunla sonra geldik gari eve
(490 puan) tarafından
Benimkide yüksek sesten korkuyor napariz bilmiyorum artık
0 oy
(13,548 puan) tarafından
1e girdi kızım bayılıyor dışarıya ağlamaz düğunde de 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 186 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 149 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 668 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu

404,560 soru

12,119,199 cevap

36,467 kullanıcı

...