0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kızlar evi hergun robot süpürge süpürüyor ama her gün evi silmek gerekir mi toz almak gerekir mi 2 arayla yapıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz 

22 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hergun silmeye ne gerek var ömründen o zamanı çalmış oluyorsun haftada 1 gün yeterli kapıdan pencereden çok toz gelmiyor ve cocuk olupta batirmiyorsa çok fazla temizlik evet severim çokta güzel oluyor yapincada öyle hepsine yetişip dört dörtlük yapmaya çalışıncada o zamanları kimse geri vermiyor sana diyordu elle ve diş fırçasıyla yerleri silen kişi zamanin değeri anladimdan beri yapmiyorum ama bende :))
(51,059 puan) tarafından
+++++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çalıştığım için herhun silinmiyor malesef lavabo ve mutfak hariç 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Lavaboyu her gün silerim. Gerekirse sehpaları silerim. Duruma göre yani. Bakarım toz varsa silerim
0 oy
tarafından
1 gün silerim viledalarim diğer gün yapmam hergun supurirum ve hergun lavaboyu yikarim
0 oy
tarafından
Genelde 2 günde bir toz alırım ama her gün süpürge açtığımda vileda açıyorum 
0 oy
(51,059 puan) tarafından
hergun süpürüp silmiyorum
0 oy
(1,538 puan) tarafından
Hergun silmem ama hergun supueuyorum.meredeyse ise öğlen geldiğim.gunler 
0 oy
tarafından
Hafta da bir evi siler toz alırım. 2 günde bir evi süpürürüm. 
0 oy
tarafından
2 günde bir süpürüp silerim 
0 oy
tarafından
Valla ben hafta 1 temizli yapiyorum çalışınca oyle olmuyor
0 oy
(141 puan) tarafından
Haftada bir kere dip köşe yeter bence bu kadar abartmaya gerek yok. Zaten haftada anca kirleniyor . Boşa zaman kaybı o zaman daha güzel bir şekilde değerlendirilebilir . 
(450 puan) tarafından
Keske bnde öyle sizin gibi olsaydım. Her gün sil süpür toz al sabah yapıyorum akşam yine yaptığım oluyor çok kötü temizlik hastası oldum ne yapcam bilmiyorum 2 yaş kızım bile anlıyor Anne yine mi temizlik diyor :(
(141 puan) tarafından
Temizlik çok güzel bir şey ama bence fazla abartmaya gerek yok temizse temizdir yani temiz evi neden sürekli temizleyeyim . Onun yerine mis gibi bir kahve yapsanız kitap alsanız yanina , kızınızı da alıp gezseniz , kendinize bakım yapsanız vallahi daha güzel olur
(450 puan) tarafından
Hepsini yapıyorum ama işte işimi yapmayınca rahatsız oluyorum gittiğim yerde huzursuz oluyorum hemencecik eve gelmk istiyorum .bakım her zaman yaparım kızım la hergun parktayiz annemlere kaynanama gideriz evleri müstakil çok seviyor seviniyor, gel gelelim işte ben hasta oldum öyle böyle de degill
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Haftada iki silerim hergunde süpürüyorm ztn. Dökülen bisiler olursa elinde bez varsa şöyle bir dolandiririm. Bugün mutfak dolabı sildim iç dış saatlerce uğraştım perte çıktım 
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Hergun yapıyorum rahat edemem sil süpür toz tuvalet 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Bu gun sildim yarin silmiyecem ertesi gun silinmeli.tozlaniyor malesef bahceli evde yasiyiruz 2 cocukda var ayagima bakiyorum alti kirleniyir bir gunden bir silinmeyince.hamileyim zorlaniyorum 30 haftadayim yoksa her gun silerim ayagimi kaldrirdib baktigimda temiz gormek istiyirum cunki 
0 oy
(275 puan) tarafından
Vala canim hergun girgirlarim 2 günde bir supururum ama hergun mutlaka toz alkr yerleri silerim 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Her gün silmiyorum ama her gün süpürüyorum o yüzden çok tozlanmiyo
0 oy
(193 puan) tarafından
Hergün değil 2.3gunde bir 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Toz alınacak pek bi yer yok onu 2-3 günde bi yaparım  ama hergun mopla açık kalan parkeleri siliyorum haftada 1 derin temizlik yapıyorum koltuk altlarını makine arkalarını falan silerim 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Bebekten önce hergin siler süpürürdum halilarida kaldirip dip bucak yapardim her allahin günü simdi iki günde bi halilari kaldirip silip süpürurum mutfak tasi vc banyo ve dusa kabini hergn camasir suyunla yikarim
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Günde yemek yapımı ve temizliğime 6 7 saat harcıyorum hiç memnun değilim bu huyumdan kendime zaman ayıramiyorum bu takıntım yüzünden stresli ve sinirli oluyorum çok yoruldum ama yapmazsam gözüme batıyor sanki eksik gibiyim bütün yük omuzlarımda gibi hissediyorum kendimi çok zorluyor ve sıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 234 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 649 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde sevvalice (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde E.m.hs (310 puan) tarafından soruldu

406,363 soru

12,184,822 cevap

36,688 kullanıcı

...