0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (11,452 puan) tarafından
Kizlar dua edin bana kalbi temiz güzel yürekli annelerim anne adaylarım 

Kızlar uzun anlatmayacam 

Ama çok yoruldum artık 19 yaşındayım ama hiç ben değilim artık hayat çok yordu beni ya bazı şeyleri ben yoluna koymaya çalışırken  ters tepiyor diyorum rabbimin vardır bir bildiği kimseye kaldıramayacağı yük vermez bu günlerime de çok şükür ama bazen olmuyor evlendim çocuk olduktan sonra düzelir belki bazı şeyler dedim ama daha beter oldu tabikide bu yavrum yüzünden değil çok şükür veren rabbime hiç bir zaman isyan etmedim etmem de yaratan rabbimin bildiği vardır ailem eşim çok sorunlu bir hayatım var okuldayken hafızlık yapmayı o kadar çok istedim ki en büyük hayalimdi ama olmadı yine bi engel ordan hocalık istedim oda olmadı 19 yaşıma geldim sanki koca kökü kesildi ben evlendim evlendim de ne oldu yine hayaller hayatlar boğazım düğümleniyor kelimeler yetmiyor içimdeki çığlığı anlatmaya kızlar kısacası dua edin bana evladıma huzur versin rabbim anneme babama anlatamıyorum neden ise annem hasta sıkıntıya gelemiyor diyeceğim oki dualarınıza ihtiyacım var :(:(:( rabbim hepinize huzur mutluluk versin canlarım yavrularınıza sağlık versin kızlar özür dilerim hakkınızı helal edin uzun oldu ama yazmasam olmadı anlatamıyorum kimseye 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim yüreğine ferahlık versin, dertlerini sıkıntılarını bertaraf eylesin inşaallah ❤️
(11,452 puan) tarafından
Aminnnn çok teşekkür ederim güzel yüreğinize sağlık allah razı olsun ınşaallah
tarafından
Hepimizden inşaallah, daha güzel zamanlarınız olur inşaallah..
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(11,452 puan) tarafından
Inşaallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından

Allahım gönül ferahlıkları versin inşallah üzülme canım bebeğinin sana ihtiyacı var <3

(11,452 puan) tarafından
Evet var biliyorum onun için çabalıyorum ama olmuyor bazen çok yoruluyorum ya çok teşekkür ederim allah razı olsun güzel yüreğinize saglik
0 oy
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim ❤️
(11,452 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
0 oy
(6,785 puan) tarafından
Yazmışsın rahatlamışsın kuzum benim Allah'ım gönlüne ferahlık versin. Inşallah herşey yoluna girer balım. ALLAH'IM yavruna ve sana sağlık, sıhhat ve huzur nasip etsin ❤⚘
(11,452 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız allah razı olsun sizden
(6,785 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım benim
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Allah yavruna sağlık sıhhat nasip etsin canım benim. Gönlüne ferahlık versin, Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤
(11,452 puan) tarafından
AMİNNN inşaallah teşekkür ederim allah razı olsun
0 oy
tarafından

Rabbim tüm herkese sanada  ,hepimize , huzur , sağlık mutluluk yuvalarimiza ferahlık versin inşallah , rabbim eslerimizi bize pişman ettirsin ,üzdukleri için vicdan azabından bogulurlar inşallah 

(11,452 puan) tarafından
Amin tatlım sanada huzur mutluluk versin inşaallah  allah razı olsun
tarafından
Amin inşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından

Rabim bütün herkezin yuvasına mutluluk huzur versin cnm bebişine de sağlık sıhhat versin<3

(11,452 puan) tarafından
Amin canım ınşaallah herkese mutluluk huzur versin senin bebişine de saglik sihhat versin
0 oy
tarafından
Allahım yuvana huzur mutluluklar versin inşallah kuzum hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
tarafından

Rabbim seni feraha cikarsinnm yardimcin olsunn oyle guzel gunlere cikarsin ki, bu kotu kotlerini hatirlamaya bile vakit bulama mutuluktan insaallahh<3

(11,452 puan) tarafından
Yaaa çok teşekkür ederim rabbim razı olsun sizden ❤❤❤
0 oy
tarafından
Hepimizin farklı farklı sorunları var işte...kiminin eşi çalışmaz kiminin ana baba ağzına bakar kimi şiddet görür kiminin kocasi alkol arkadaş ortamı.hic biri olmayan varsa da oda bize rast gelmez :) rabbim en kısa zamanda ferahlık versin daha çok gençsin yaşadıklarını unutturacak güzel yılların olsun inşallah...
(11,452 puan) tarafından
Amin canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤aynen denk gelmez

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,062 soru

24,380,284 cevap

348,684 kullanıcı

...