Eltim kayinvalideme gitmis haberim yok bizde gittik koydeler kayinvalidem 2gun kaldik dun is yaptik aksam esim dus aldi temiz kiyaft verdim banyoya dusurmus bende elimde sudan gecirdim taktim 2gun kalacam diyede hic bisy almadim bi is kiyafeti bide normal balkondaki ipten almis sabah tekrr bahceye ise gidexez kocasina vermis uzerinde fartk ettin ses etmedim eve geldim camasirlarin hepsini toplayverdinmi dedim eve valizin uzerine koydum.dedi siyah tisortumuz yok asagi falnmi dustu dedim aaa o esime verdigjm tisort sizin miydi dedi bende balkodaki ispten aldiysan evet bole bole olmus hiderken giyecekti dedim baska bisy giysin esim cikardiginda vereyim ebinde yija dedi tamm dedim gidecez yola cikacaz gelmis kocasina o abiminmis cikar hadi dedi of bi tisortemi kaldi dedi benm.esimde ses etmez ailesine yada baskasina vermediler kitli kiyafetle geldik tekrar istesemmi yoksa kalsinmi desem bi tisortun pesine dusmek degil ne zmn koye kiyafet koysam yeni de olsa ezkide olsa yok oluyor ya biri aliyor yada yakiyorlar buda sinir etti tamamn yeni de sayilir daha sizce nabayim siz olsaniz tepkiniz ne olurdu