0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar şuan hamileyim haziran sonu doğum olacak ama çok kilo aldım +20 :( moralim çok bozuluyor bide lohusalık bitince gitmem gereken bir düğün var lohusalık sürecinde diyet yapılır mı sütümde olsun istiyorum doğum sonrasında kendiliğinden Bi 10 kilo falan gider mi acaba 

4 Cevaplar

0 oy
(10,395 puan) tarafından
Önce bir doğur bir kucağına al bir emzir sonra kilo vermeyi düşün 
(8 puan) tarafından
Ya ne kadar akıllısın sen fazla gelmiyor mu sana bu akıl:)
(10,395 puan) tarafından
Bana fazla gelmiyor da sende eksik tahtalar var
(8 puan) tarafından
Ablacım bu kadar mutsuzsan bir terapiste görün daha havlamadan ıssırıyorsun böyle ömür mü geçer
(10,395 puan) tarafından
Canım senin vücudunda en fazla yağ bağlayan yerin beynin sanırım beyin fonksiyonların çalışmıyor şuan düşün bir dicem de zor durumda kalırsın. Sakince bir nefes al kim havliyo kim ısırıyor kim i.t kim köpek tekrar bir oku.! Heryerde emzirmenin illk 6 ayı boyunca diyet yapılmayacağı yaziyo .
(10,395 puan) tarafından
Hee elhamdülillah çok mutluyum bu arada benim için üzülme:D
(8 puan) tarafından
İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum sana ablacım sorun benim beynimde olsaydı saldıran sen olmazdın önce insan olmayı öğren insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra benim postuna cevap yaz bilmiyor olabilirim bilseydim bu postu açmazdım öyle değil mi? Kim ne yazarsa yazsın hemen saldırmaya kalkıyorsunuz siz kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz
(10,395 puan) tarafından
Valla akilla ilgili problemim yok insan iletişimim de çok iyidir yazılanı okuma okuduğumu anlama kabiliyetim falanda masallhim var yani. Senin bilmediğin şey ilk öncelikle haddin. Haddini bileceksin benim sana yazdiklarim hayatın akış sıralaması hele bir bebek dogsun sonra düşün kiloyu . Madem bu kadar kilonu deert edeceksin herşeyi yemeyecektin.mutsuz olan sensin çok belli yazık sana bak geçecek bugünler hava güzel yaz geldi kalk bir dolaş temiz hava al oksijern çek beynine için açılsın
(8 puan) tarafından
Kendimi çok seviyorum o yüzden şimdiden nasıl mutlu olacaksam onu düşünerek haraket ediyorum:) senin bilmediğin birşey abla sanırım mutluluk:)
(10,395 puan) tarafından
He he canım hee heee okey sensin aslansin kaplansin bir iki üç tip yallah
(8 puan) tarafından
Mahalle serserisi ablam sende kendine iyi bak umarım görüşürüz:)
-Reklam-
0 oy
(625 puan) tarafından
Gidiyo kendiliğinden önce de sonra geri geliyo
(8 puan) tarafından
Sanırım biraz vucut yapısylada alakalı benim ilk hamileliğim bakalım nasıl olacak
0 oy
(4,911 puan) tarafından
Gider canım doğumdan sonra en az 8 kilo filan . doğumdan sonra da ekmek yemezsin bol su içersin su süt için de gerekli zaten böylece biraz daha kilo verirsin canım . düğün için de korse giyersin kıyafetinin altına.sem bebeğini sağlıkla kucağına al da güzelce emzir boşver takma kiloyu o kadar.ben de doğum yapalı bir yıl olacak neredeyse hâlâ doğum kilolarım var biraz ama napiyim sağlık olsun
(8 puan) tarafından
Tabikide bebeğimin sağlığı benim için önemli ama kendi mutluluğumda önemli ben ne kadar iyi olursam onada o kadar iyi annelik yaparım o yüzden şimdiden mutsuz olduğum olacağım herşeyi düşünüyorum cevabınız için teşekkür ederim katılırsınız katılmasınız ama en azından saygılı bir biçimde cevapladınız
0 oy
(701 puan) tarafından
3 kılo bebek cıksa 5 kılo suyu bebegin eşi falan cıksa 7-8 net gıbı bırsey zaten ılk gunlerde ınsan verıyor tempodan ben mesela 83 ıle dogurdum dogumdan sonra 76 ya ınmıstım 2 hafta sonra  70 oldum losusalık bıtımınde 65 e ınmıstım.. ama 3. aydan sonra  sütüm azalmaya baslayınca ne bulsam yedım cahilce süt olsun diye herkesın lafına baktım tekrardan 75 lere cıktım 
(8 puan) tarafından
İşte bende bu yüzden sormak istedim herkez ye sütün olsun diyor ama sağlıklı beslenirsemde sütüm olur diye düşünüyorum
(701 puan) tarafından
Yok tatlım sen ınanma onlara bol hoşaf ıc ılk zamanlar bulgur pılavı hem kılo yapamaz hemde süt yapar uzerıne dereotu dogra dogra ye pılavın onun dısında ızgara ve sebze yemeye calıs yag seker tuz dan uzak dur onlar sana anca kılo yapar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 292 göst.
+1 oy
5 cevap 72 göst.

409,829 soru

12,321,629 cevap

38,974 kullanıcı

Kategoriler