Aranıza yeni katıldım kızlar. Uzun olcak. İki aylık bebeğim var ilk bebeğim. Doğum yapmadan önce kaynanam bn beklicem diyip duruyordu bnde istemiyodum bana ve bebeğe bakıck değildi sezeryan oldum bebeğim tersti. Ona bile laf ettiya niye ters diye. Her neyse annem bekledi beni altım bezleniyo rahat olamazdım onun yanında utanirdim. Neyse hastaneye kadar herşey iyiydi eşim bı anda soguklasti annem bekliyor diye mi böylesin senin annen bekleyemez bakamaz dedim yok cnm ne alaka korkuym sana bişey olur falan dedi. Ama suratı bı görseniz çocuğum kucağında öcü gibi bakıyor bana bebeğe. Anneme dedim sen git anne bn kendim dururum iyiyim dedim annemi yolladım buna ağzıma geleni dedim kendi ailene iyisin benim aileme niye Soğuksun falan filan anneni istemiyorum bakamaz dedim gerçekten de öyle bakamaz çocuk tutmayı bile beceremiyo. Eşim bana hastanede bu çocuğu tırnağı bile gormezsin dedi bn hiç gidecm ayrılık bile demedim. Neyse o grce durdu yanımda. Eve çıktık geldik masanın üstüne herşeyi yığdım kirliler kıyafetler falan filan iki gün olmuş ameliyat olalı midem gaz ağrıyı iki büklüm evi topladım. Kaynanam size yemin ederim ki oturduğu yerden kendini kaldırmadı beşik başında yattı demediki Esra sen doğum ettin otur saçmalama yat dinlen bebeğinle. O şekil oturdu yattı gitti çok zoruma gitti hala bile agliyorm şimdi de aynı yardım etmiyor hiç bir kaşığı alıp kaldırmıyor önceden öyle değildi ama kimsem yok burda ailemle uzak değilim 1 saat var ama bunlara yakışır bakmak ilgilenmek. Pansuman bile eğilip yapamıyorm eşim lafla sözle yaptı hastanede olay çıkarmışim diye bnle ilgilencegi yerde çocuğunu doğurmusum ameliyat kesilmisim ama hiç böyle bilmezdim eşimide ailesinide. Doğumdan beri aramız hiç iyi değil lohusa lohusa ağladım en güzel günlerimiz yaşayamadım sütüm kesildi mama veriyom bebeğe yetemiyom evi b.k goturuyo hiç bişey yapamıyorum hala agliyom. Piskolojm çok bozuk şimdide aramız iyi değil tahammül yok ikimizin birbirine adam bı anda değişti neler neler diyor bana insan değilmişim çocuğu bırakıp gidicekmisim başkasıyla evli olsam beni dövermis adam