0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Aranıza yeni katıldım kızlar. Uzun olcak. İki aylık bebeğim var ilk bebeğim. Doğum yapmadan önce kaynanam bn beklicem diyip duruyordu bnde istemiyodum bana ve bebeğe bakıck değildi sezeryan oldum bebeğim tersti. Ona bile laf ettiya niye ters diye. Her neyse annem bekledi beni altım bezleniyo rahat olamazdım onun yanında utanirdim. Neyse hastaneye kadar herşey iyiydi eşim bı anda soguklasti annem bekliyor diye mi böylesin senin annen bekleyemez bakamaz dedim yok cnm ne alaka korkuym sana bişey olur falan dedi. Ama suratı bı görseniz çocuğum kucağında öcü gibi bakıyor bana bebeğe. Anneme dedim sen git anne bn kendim dururum iyiyim dedim annemi yolladım buna ağzıma geleni dedim kendi ailene iyisin benim aileme niye Soğuksun falan filan anneni istemiyorum bakamaz dedim gerçekten de öyle bakamaz çocuk tutmayı bile beceremiyo. Eşim bana hastanede bu çocuğu tırnağı bile gormezsin dedi bn hiç gidecm ayrılık bile demedim. Neyse o grce durdu yanımda. Eve çıktık geldik masanın üstüne herşeyi yığdım kirliler kıyafetler falan filan iki gün olmuş ameliyat olalı midem gaz ağrıyı iki büklüm evi topladım. Kaynanam size yemin ederim ki oturduğu yerden kendini kaldırmadı beşik başında yattı demediki Esra sen doğum ettin otur saçmalama yat dinlen bebeğinle. O şekil oturdu yattı gitti çok zoruma gitti hala bile agliyorm şimdi de aynı yardım etmiyor hiç bir kaşığı alıp kaldırmıyor önceden öyle değildi ama kimsem yok burda ailemle uzak değilim 1 saat var ama bunlara yakışır bakmak ilgilenmek. Pansuman bile eğilip yapamıyorm eşim lafla sözle yaptı hastanede olay çıkarmışim diye bnle ilgilencegi yerde çocuğunu doğurmusum ameliyat kesilmisim ama hiç böyle bilmezdim eşimide ailesinide. Doğumdan beri aramız hiç iyi değil lohusa lohusa ağladım  en güzel günlerimiz yaşayamadım sütüm  kesildi mama veriyom bebeğe yetemiyom evi b.k goturuyo hiç bişey yapamıyorum hala agliyom. Piskolojm çok bozuk şimdide aramız iyi değil tahammül yok ikimizin birbirine adam bı anda değişti neler neler diyor bana insan değilmişim çocuğu bırakıp gidicekmisim başkasıyla evli olsam beni dövermis adam

6 Cevaplar

0 oy
(10,403 puan) tarafından
Lohusa piskolojiyle bizde çok kavga ettik çok tartıştık adam nefes alsa batiyordu bana annesi alt katimdaydi bebek kolikti saatlerce ağlardı gelip bakmazdi niye agliyo bu demezdi ben bir lokma yemeği zor yerdim eşim Sabah kahvaltı hazirlardi bana onu bile akşama.digru ya yerdim ya yiyemezdim. Sen evinde bol bol bakara suresi aç dinle nazar duaları aç dinle yüreğine ferahlık gelsin.  Erkekler bizden daha fazla lohusaliga giriyor resmen 
(4 puan) tarafından
Canm eşim çok iyi birisidir çok iyi evliliğimiz ama doğumdan sonra oda bende değiştik acayip bisekilde her lafimix birbirimize batıyor evet çay soğuyor yemk soguyor yiyemiyorum ama çok bunaldm aileme gezmeye gidicem bebeğim besige alışkın besiksiz yatmıyor
(10,403 puan) tarafından
Bende onu diyecektim bebeğini al bir kaç gün git annende kal beşiğin nasıl cok mu büyük? Bizim küçük bir anadizi denilen besigimiz vardı 6 aylık olana kadar gece gündüz onda yattı iki oğlumda arabaya arka koltuğa koyarfik giderdim annemde kalırdım. Oğlum buyuyene kadar hep gidip kaldım annemde. Üç gün kendi evimdeysem 5 gün annemdeydim. İlk bebek hep en Zor olanı ama unutma geçecek bugünler büyüyecek daha zor gunleriniz de olacak belki ama geçecek anin tadını çıkarmaya bak sadece kendin ve bebeğin için
(4 puan) tarafından
Büyük cnm . Bebeğim grip bide daha fazla hasta eder miyim diye korkuyorum gidersem
(10,403 puan) tarafından
Hasta olacağı varsa heryerdr olur çok opmelerine izin verme biseycik olmaz sen iyi olacaksın kafan iyi olacak ki bebeğinde iyi olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başkasıyla evli olsan adam dövermiymis bunu bir kocanin  soylemesi cok acayip böyle birseyin düşüncesi bile deli etmesi gerekirken daha kendi ağzına alıp düşünüp söylüyor senin annen benim annem yaptıracağını hiç birini istemiyorum sen bakicaksin banada cocugada diyecektin babalık izini var o süre içinde kimseye çocuğunda kendi işinde beklemeyeceksin ben diyorum hastanede ilk gece bile sen kalacaksin eve gidip yatamazsin benimde her işimi sen yapicaksın çünkü erkekler nedense çocuk konusunda daha çok strese giriyor triplerde yaşıyor sanki kendi bedenleri degisiyor kendileri onca ağrıyı çekiyor gibi piskolojileri bozuluveriyor ilk zamandan direk o sorumluluğu benimsemeyi yaşaması amacindayim insan emek verdiği şeyi daha çok sever 
(4 puan) tarafından
Evde izinde baktı ama bı iyi bı kotuyduk hep tartıştık sürekli o bana ben ona neler neler en son bayılmışım hastanelik oldum çocuk ağlıyor komşu aldı baktı çok bunaldım . Ayrılmk aklımda yokken bana ne diyor alırmış tırnağını görmezmişim çocuğun. Çok iyi biri aslında ama doğumda sonra çok değiştik oda bnde
tarafından
Kabul ederse piskologa gidin çünkü küçük bir bebek biliyorsun doğacak üç kişi olucaksiniz ama olmasıyla bilmek farklı bu süreci daha güzel gecirebilirsiniz ikiniz içinde çok zor
0 oy
(12 puan) tarafından
Amaaaan aynılarını ben de yaşadım hastaneden geldim sezeryanlı halimle mutfak dolabı sildim anası da pofur pofur sigara içti ev kahvehane gibiydi ben de içerim sigara da o bizi mahvetti saçlarımı bile sinirden kestim lohusa psikolojisi çok ayrı da geçiyor bir zaman sonra boşver çok takma uğraşma ne yaparsa yapsın sen bebeğinle ilgilen gelmez bu günler bir daha sonra ilk bebeğimdş burnumdan geldi der sızlanır durursun yapma 
0 oy
(465 puan) tarafından
Kusura bakma da o adamdan bı *** olmaz evladiyla tehdit etmek aklım almiyor gerçekten bu erkekleri 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Sana şunu söyliyim ikinci Bebek doğduğunda ben değil eşim lohusalık yaşadı zamanla geçti tabi çok zor lohusalık Allah yardımcın olsun erkeklerde bir değişebiliyor zamana bırak bebek büyüdükçe hepsi geçiyor 
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Ben beni dovecek adamin o ellerini g.tune sokarim deseydin susmayın ya soyleyin agziniza ne geliyosa. Bugun oyle diyen yarin el kaldirir. Allah razi olsun kendini mi tutuyomus kiyamam. Kendinle bebeginden başkasını dusunme suan bas taci olacaginiz donemdesiniz boyle yapmaya haklari yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 573 göst.
13 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde gulcin.karasu (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 649 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde edaaaaq (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 180497 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.