0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Geri çekilerek korunan var mı yumurtlama günlerine dikkat ederek mi korunuyorsunuz 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,823 puan) tarafından
10 sene geri çekilerek korunduk coxukmostedihjmiz zaman bıraktım hamile.kaldim.dogumdan sonra tekrar  3 yıldır aynı yöntemle geri çekilerek korunuyoruz hernekadar korunma yöntemi olmasada :)  
(1,292 puan) tarafından
Ya şahanesiniz diyecek bişey bulamıyorum eşini tebrik ediyorum aşkımm
(1,823 puan) tarafından
:) :) :) teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,918 puan) tarafından
7 yıldır o şekilde konurunuyoruz Rabbim isteyene versin inş sadece 1 kez korunmadık yumurtalama günümdü oda o zaman hamile kalmıştım ama eşine güvenmiyosan o topa girme canm çok riskli
(1,292 puan) tarafından
Maşallah canım ya eşim kendine güveniyor ama korkuyor insan
0 oy
(122,627 puan) tarafından
o korunma yontemi degildir
(1,292 puan) tarafından
Değil tabiki
0 oy
tarafından
Ben hiçbir şeyi takip etmiyorum kızım yaşına giricek Allah'a emanet yaşıyoruz 
(1,292 puan) tarafından
Kız ne kadar rahatsın sen
tarafından
Ne yapıyım eşim hap igne bişey izin vermiyor ileride sağlığını etkiler diyor Burda da 2 3 tane korunma şekliyle hamile kalanlari da okuyoruz:)
(1,292 puan) tarafından
Çok haklısın o konuda da
(701 puan) tarafından
Canım esın saglıgına ılaclardan zarar gelecegıne dusunuyosa kendısı korunsun bari en azından tavşan gibi her sene dogurursan o saglıgını degıl hayatını psıkolojını herseyın etkıler aman dıyeyım dıkkat
tarafından
Yok canım dikkatli ve kontrollü davranıyor olursada ne yapalım eskisi kadsr korkmuyorum kızım iki hasta sonra yaşına girecek yine çok küçük tabiki daha yeni adet oldum zaten belki biraz ondan da rahattım
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Spiral taktirdim allaha sükur 2.5 senedir koruyor kızimda 3 yaşında olursada başımın üstunde yeri var gerj cekilme korunma yöntemi degil xnm en ufak bisey kaçsa hamile kalabilirsin 
(1,292 puan) tarafından
Takıp yaptırmamakta kararsız kaldım beni biraz bilgilendirir misin canım yan etki fayda bunlardan bahseder misin
(2,860 puan) tarafından
Cnm valla takarken sinek ıssırıgi gibi agrı dln yok korkma ardından kanaman 1 sene fln düzensjz oluyoe ama kisiden kisiye degisir benjm düzenli oldu sadece çok kanamam oluyordu kilo fln yapmadı yok ésin hissediyor fln diyorlar tabikide hissetmiyor ben gayet memnunum
(1,292 puan) tarafından
Peki sinir stres tarzı birşey yapıyor mu hormonlarla alakalı olarak teşekkür ediyorum
(2,860 puan) tarafından
Valla yok cnm gayet uyiyim
0 oy
tarafından
16 aydır öyle korunuyorum yumurtlama günü fln hiç dikkat etmiyorum 
(1,292 puan) tarafından
Kız sürekli öyle korunup post açıyorlar ya tırstım azcık
tarafından
Valla bende onca korunup çocuk dogaranlari görüp tırsıyorum bende eşimde kararlıyız ikimizde uzun süre istemiyoruz
0 oy
(1,982 puan) tarafından

ben hiç böyle bir şey denemedim ama bir arkadaşım hep böyle korunduklarını söylüyor bir şey olmadı ama ben cesaret edemem :D 

(1,292 puan) tarafından
Siz nasıl korunuyorsunuz
(1,982 puan) tarafından
kondom canım
0 oy
(4,845 puan) tarafından
10 yıldır oyle korunuyoruz, 2 cocugum var birsey olmadı cok sukur
(1,292 puan) tarafından
Hoaaay maşallah
0 oy
tarafından
İki sene korunduk o sekilde ama korunma yontemi degil tabi biz olsa da olur olmasa daha iyi olur kafasinsaydik yoksa o sekilde ihmal edilmez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 284 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 219 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oykulku (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 224 göst.