Kendi istediginiz ismimi yoksa kaynanizin istediği ismimi koydunuz
(Ben kendi istediğim ismi koyacam Allah nasip ederse Hira Nur olacak )
maalesef ki ben çocuğuma kendi istediğim ismi koyamadım benimle aynı yaşta olan görümcem koydu görümceme sordum yarın öbür gün sen hamile kalınca başkasına koydurur musun diye çocuğunun ismini onlar ne karışır dedi e dedim o zaman yok ben koyacağım dedi eşim geri zekalı tabii o yüzden maalesef ki ben koymadım ama bir daha hamile kalırsam bir daha çocuğum olursa kalpten onlar öyle bir hak vermeyeceğim sonuçta
benim çocuğum yani �lkinde yapamadım ama ikincisinde yapicam kimseler karışamaz artık
Tabiki kendi istediğim.
Onlar kendi ismini istedi veya ayşe koyarmısın dedi.
Ben de hayır bizim hayalimiz olan ismi koyacağız dedim. Kızım olursa ada oğlum olursa arda olucaktı .
Kızımın adını da Ada Lina koydum
Eşim kendi adını koydu çocuğa
Biz esimle anlastik erkek olursa esim koycakti ismi ben karismicaktim kiz olursa bwn koyucaktim bana karismicakti simdi kizimiz olucak 2 bucuk ay sonra kucagimda insallah
ZEYNEP HİRA
Daha cinsiyetini tam ogrenemedim ama tabiki kendim ve esimin istedigi ismi koyacam kaynanam orda kndini paralasada o cocuk benim cocugum onu buyutup bakacak olan benim kimseye aldiris etmem o konuda....kiz olursa sizin gibi Hiranur Ikranur yada Asel hira dusunuoruz
Allah nasip ederse bende kendi istediğim ismi koyacam
Eşimde ortaklaşa karar verdik azra ❤️
Kaynanam elanur olsun dedi, küçük kaynım ravza olsun dedi, büyük kaynım ülkü olsun dedi. Dediler de dediler ama çocuk bizim dinlemedik kimseyi kendi istedigimizi koyduk kimseyi ilgilendirmez benim çocugumun ismi. Çok koymak isteyen varsa yapsın çocuk koysun adını
O mu taşıdıki 9 ay karnında ne alaka?Herkes kenfi çocuğuna koysun
Ilk bebegime kendim karar verdim 2. Ogluma abimiz karar verdi babasiyla kizimada esimin hep soyledigi ismi koyduk bende sevmistim cunku zeyneb koyalim demisti esim kizimiz olunca babasinin süsü demek cunku
409,926 soru
12,324,709 cevap
39,070 kullanıcı