0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım dişleri sararmış ve çok kötü duruyor diş fırçalamayi çok istiyor önceden dış firasi eline verirdim öyle fircalardi diş macunu öneriniz var mı yaş olarak normal diye düşünüyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
Canım bebeğim 23 aylık diş fırçalıyoruz ama sadece su ve fırça macun sürmüyoruz çünkü ağzını çalkalama ve tükürme refleksi tam olarak yapamıyorlar o yüzden macun kullanmanı tavsiye etmiyorum helal macunlar var onlardan belki kullanabilirsin hani öneren olursa ben kullanmıyorum ne olursa olsun macun sonuçta yutabilir biz sadece suyla fırçalıyoruz ve biz sadece suyla fırçalıyoruz ve dişleri bembeyaz hani o şekilde fırçalama yapabilirsin
tarafından
Bende fırçayı ıslatıp veriyorum elisine fırçalıyor su çalkalama falan yapmiyor ama bende görünce istiyor macunu bende sürmüş gibi yapıp ıslatıp veriyorum
-Reklam-
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Eğer maddi durumunuz varsa Gc tooth mousse diye bişey var onu öneririm, eğer yoksa rocs olabilir
0 oy
(1,912 puan) tarafından

image

18 aylık oğlum için buraya sordum tavsiye üzerine rocs markasinin macunuyla fırçasını aldım. Yutulabilir macun.
0 oy
tarafından
26 aylik Jack n jill kullaniyoruz en temiz icerikli bu , rocs da sodyum benzoat var 
0 oy
(1,085 puan) tarafından
15 ayliktan beri fircaliyorum. Dislerimiz gec cikti zaten :) 
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Kızım 30 aylık. Eyüp Sabri Tuncerin diş macunu kullanmaya başladım yeni. Şu zamana kadar güvenmediğim için sadece su ile fırçalıyordum. Onda da önce kendisi yapmaya çalışıyordu sonra ben sıra bende deyip güzelce fırçalıyordum 
0 oy
(4,071 puan) tarafından
https://ty.gl/rtpb0hiki0 biz bunları kullanıyoruz 22 aylık olacak kızım da. Ama kendi yapamaz evet yapıyor gibi görünüyorlar ama kendiniz birer tut yaptırın 
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Ben kendi kullandığımız dış macununu küçücük degeiririm. Dişlerini öyle fırçalar. Günde 2 kere en az 1 kez fırçalar. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 166 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,520 cevap

43,428 kullanıcı

Kategoriler

...