0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,390 puan) tarafından
Kızlar İstanbul'da yalnızız kimsemiz yok gelip gidebileceğimiz oğlum 1 yaşında eşim ben annem ve ablam dışında kimsenin ona dokunmasına oynamasına hatta gülmesine bile izin vermiyo bağırıyo sık sık dışarı çıkarıyorum alışsın diye ama yanına bi çocuk gelip dokununca falan çığlığı basıyo asla yanına yaklaştırmıyo memlekete gidince orda da aynısını yapıyo akrabalara napıcam ben asosyal oldu iyice hani kalabalıkta sıkıntı yok çok seviyo ama kesinlikle kendisiyle ilgienilmesini istemiyo :( 

5 Cevaplar

0 oy
(7,445 puan) tarafından
Evde yalniz mi oynuyor surekli bizde oyleyiz cunku farkli kisiler gordu mi o ortamda bulunmak istemiyor basiyor aglamayi parkada cikariyorum ama bebek arabasindan inmek bile istemiyor
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Daha küçük canım geçiyo merak etme, bu süreçte sen pes etme, benimki 21 aylık kimse dokunsun istemiyo, yarım saat birisi ilgilenince öyle alışıyor 
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Benim kızım da onu sevmelerine müsaade etmiyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor vıcık vıcık öpülmesini kucaklanmasını hiç istemiyordum öyle de oldu. Zaten daha küçük bir de kalabalık ortamda büyümediği için siz her gün çıkın parka gittikçe ortama alışır evet kendini sevdirmez belki ama kalabalık artık rahatsız etmez en azından 
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Zamanla düzeliyor merak etme kızım da öyleydi bir kaç aydır arkadaşlarıyla oynuyor 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Benim 4 yasindaki oğlumda temasdan hoşlanmıyor çocuğunu sorunluymus gibi düşünmen saçma belli ki onun fıtratı da öyle 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,046 soru

24,380,085 cevap

348,667 kullanıcı

...