0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar kızım klozete elini sokmuş elini agzını götürmüş ne yapmalıyım korkuyorum bir şey olur mu uyutmak için odaya götürdüm su almaya gittim geldim ki hemen tuvalete girmiş oynuyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzelce yıka elini yüzünü ağzını yapcak birşey yok klazet sonuçta o san temizdir 
-Reklam-
0 oy
(6,068 puan) tarafından

Benimkde bikac kez icini sivazliodu  eliyle :)))bikac kere basimiza geldi dort bes kere  falan. Agzina goturduyse yapcak bise yok elini yuzunu dalin sabunuyla sampianiyla yikadim yani baska napilabilirki korkcak bise yok olan olmus

(6 puan) tarafından
Anladım canm sagol
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Tabiki temiz bir yer değil ama tuvaletten sonra bir kova su gidiyor sifondan. bir sey olmaz
0 oy
(15,677 puan) tarafından
Benimde başima aynisi geldi. 1.5 yaşindaydi kizim. Viral enfeksiyon oldu. Ilk defa yüksek ateş  ve maalesef  havale geçirdi. Dikkat et ateşini kontrol et. Ateşlenirse bekleme doktora götür. 
(6 puan) tarafından
Hadi ya dikkat edecgm bakalım canm  inş bir şry olmaz ne zman sonra viral enfeksiyon oldu peki
(15,677 puan) tarafından
Ertesi gün keyifsizdi. Akşamina havale geçirdi. Yanimda hiç şurup falan yoktu bişey veremedim. Yani hemen bulaşmiş. Sen istersen calpol falan ver yinede.
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Benim kızımda aynı banyoya girdiği an klozete elini sokuyor tabi anında elini yıkıyorum çünkü hep yanındayım mecbur ne yapacağı belli olmuyor. 
0 oy
tarafından
En fazla hasta olur bi yoğurt yedir korkma sakin ol 
0 oy
(51,497 puan) tarafından
camasir suyuna bas bebeyi saka bir yana bol bol yika agzini falan olan olmus artik.
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Benim vallahi bir kere benim kızım da yaptı Allah'tan ben hemen yakaladım elini yıkadım ağzına götürmeden sen çocuğunu takip et bir ishal kusma ateşi olursa doktora götürürsün

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 277 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 514 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.