0 oy
151 göst.
Aile kategorisinde (139 puan) tarafından
Hanımlar 2 yaşında bebegim var.  32 haftalikda hamileyim..

Planlarımız var yaz için eşim koy bizim için daha iyi olur diyor tatil amaçlı 1 ay kalınır diyor hem coxuk hastalanmaz hemde denizde falan üşütür hasta olur diyor .. daha küçük deniz için diyor..

Koy içinde koşturur gezer ederiz diyor koy havası alsin diyor 

Deniz için apart daire tutucaz 3 4 ailecek gedicez 

Ama köye gidersek zaten büyüklerimiz orada herkesi görmüş oluruz diyor coxukda rahat eder yemek uyku vs.. huysuzlqnmaz diyor 

SIZCE SIZIN FIKRINIZ NE OLUR TERCOH EDERSENIZ NEYI EDERSINOZ

DENIZ MI KOY MU ?

8 Cevaplar

+2 oy
(1,797 puan) tarafından
Eşiniz para harcamak istemiyor olabilir mi? Sonuçta ikisinin de yeri ayrı. Bir hafta denize gidip sonra tekrar köye de gidebilirsiniz. Kendi adıma köye gitmeyi hiç sevmiyorum, köy benim için asla tatil olarak geçmez. Ama apartta kalmalı tatil de yeme içme açısından zor oluyor..
(139 puan) tarafından
Parayla bir ilgisi yok.. geçen sene denize gittik 3 kadınla  birlikte  ama eşlerimiz yoktu o denizi sevmez.. koyu tercih eder koyde zaten şehir gibi gezilecek yerleri var çarşısı vs.. tokat

Köye gidersem eşimle birlikte
Eğer deniz olursa 3 kadın toplamada 3 xoxuk var kararsız kaldım acikcasi
(1,797 puan) tarafından
Denize gidip sonra eşinizle köye de gidebilirsiniz, sonuçta 1 ay kalma planı varmış köyde. İkisi bir arada olabilir bana göre ama siz bilirsiniz tabii ki
(1,797 puan) tarafından
Hangi köy acaba
-Reklam-
0 oy
(10,984 puan) tarafından
Köy köyümün havasi yeter 
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Ben olsam denizi seçerim niyetin tatilse eşinle çocuğunla git bence kimseyi pesine takma öyle daha çok rahat edersin
(139 puan) tarafından
Deniz için eşim gelmicek.. biz 3 kadın bide xoxuklar var 3 xoxuk toplam ev tutup öyle gidilecek

Eğer köye gidersem eşimle birlikte zaten koyde zaten şehir içinde..  çalışılacak edilecek bir köy içi değil .. orasida gezmelik gibi yer çarşısı falan var
0 oy
(50,554 puan) tarafından
tatil seviyorsan deniz köy zahmetli olur
(139 puan) tarafından
Çok şükür köyde öyle valisma gibi bir sorunum olmuyor irasida tatil yeri gibi.. şehir gibi tokat.. öyle köye geldin çalış vs. Olmuyor
0 oy
tarafından
2 yaş çokta küçük değil denize sokulması için 

Bence denize gidin 
0 oy
(10,687 puan) tarafından
Yani biraz deniz biraz köy olabilir. Dikkat ederseniz hiç de hasta olmazlar. Bizimkiler bizi bırak 2 yaşı doğduğumuz zan götürmüşler. 40imiz denizde çıkmış denize de sokmuşlar 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Valla eşimin yaşadığı yer ilçeymiş bayramlarda gidiyorum tövbeler tövbesi diyorum kimse yok evler virane şuan deniz kenarında yaşıyorum ama haftada iki üç defa ancak gidiyorum bazende hiç gitmiyorum ama bana kalırsa hamileysen Denize gir ben girdim doğumuma faydası oldu yinede sen bilirsin canım 
0 oy
(1,094 puan) tarafından

Köyde hastalanmaz deme 

İlla hava değişimi olur 

İstanbul da yasyrm geçen yıl eylül ayında kardeşimin düğününe gittim 

2 yaşında ki çocuğumu 2 defa hastaneye yatrdilr 

1 ay hastaneden cikamadk 

Ben ve annem bi sn ye gozumzden ayirmadk 

Çok da iyi bakktk 

Hava değişimi dye mahvoldu 

Bi yandan kusması ishali vs çok çektik 

Denize de alişmamişsa yine aynı şekilde