0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (7,126 puan) tarafından
kizlar yaa 470 tl para verdik para cop oldu hele mutfak halimda ki kir oylece duruyor yarin aricam gelirler mi sizce?

11 Cevaplar

0 oy
(4,910 puan) tarafından
Ara bence, sırf bu yüzden esım vermiyor kendısı yıkıyor bızımde oyle kirli getirmişlerdi bıdaha vermedm
(7,126 puan) tarafından
elim.ayagim.titredi inan gorunce oylece duruyor hali ayy gece gece basim agridi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gönderirken biliyorlardı temiz olmadığını bile bile gönderdiler sanmıyorum bilemicem ben de yikattim geçen 2 senenin kiri vardı halilarim hep beyaz bi de resmen kirli krem olmustu hele mutfak halisins şehriye çorbası döktüm bi kase onu da temizleyemedim sardım kaldırdım salça yağ hepsi vardı öncede yoğurt doktmustum leş gibiydi valla tertemiz etmişler hiç bu kadar beklemiyodum 
(7,126 puan) tarafından
ayy birdaha kimsenin aklina uyupta basma yikamaciya vermicem kendi yikamacim dururken gittim baskasina verdim s.alak gibi yaa nasil canim skldi
tarafından
Kız dur hee sen bi ara bakalım belki alırlar şansını dene eşin arasın kavga etsin para aliyosunuz desin sert çıkınca yapiyo bazıları bi deneyin şansınızı
(117 puan) tarafından
Merve nerde yikattin kiz
tarafından
Ben ankaradayim bacım palmiye var Sincan'da oraya verdim hemde en ucuzuydu metresi 18 tl
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ara iyi yıkanmamış de götürüp tekrar yıkasınlar valla
(7,126 puan) tarafından
aricaz yarin esim biraz sert cikar
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben halıları mi ramazan bayramına vermiştim,gecen gün balkonlara yıkarken hortum patladı su olduğu gibi ortadaki halıya gitti sonra balkona attık yağmur yağar gibi oldu mecbur içeri aldık 1 saat geçmeden baktım hali sapsarı oldu adamı dün aradım dedim böyle böyle oldu az önce geldi aldı ücretini de almıyıcak 
(7,126 puan) tarafından
ne iyj adammis o oyle
(9,620 puan) tarafından
Öyle gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hic sorgulamadi bile çünkü 4 senedir ona yıkatiyorum ilk defa böyle oldu kusura bakmayın bizden kaynaklıdır dedi götürdü
0 oy
(6,163 puan) tarafından
Benim bikere yikamayi unutmuslar ayni lekeler duruodu aradim ertesi gunu gekdiler. O yikanmadan gelmis aldilar yikayi getirdiler
(7,126 puan) tarafından
benimkide buyuk ihtimal oylee daha sacimin telj uzerindeydi
0 oy
tarafından
E ara yeniden gelsinler. Benim bir halimda öyle olmuştu yeniden verdim
(7,126 puan) tarafından
aricam artik yarin
0 oy
(8,803 puan) tarafından
Ben hortum alcem  önümüzdeki ay ne kadar halı varsa kendim yıkacem
(7,126 puan) tarafından
en iyisi valla
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Sen ara bu halıyı yanlışlıkla yıkamadan geri getirdiniz heralde karışmış olmalı yoksa böyle gelmesi imkansız de 
(7,126 puan) tarafından
esim arar soyler ben soylersem yumusak bulurlar beni
0 oy
(894 puan) tarafından
Bize getirdiler hepsi temiz sadece 1 tanesi pisti adam abla geri götürürüm istersen dedi al götür dedim  . Çok ucuza yıkadı kayinvalidem keşke vermeseydin geri dedi bende ucuz mucuz para veriyoruz sonuçta ne anlamı var ozaman vermemim dedim . Ama yinede adam getirince ekstra ücret vereceğiz çünkü cidden çok uyguna yıkadı 
(7,126 puan) tarafından
bizimkinin fiyatina baksana ucuz falanda degil gelip alirlar insallah
(894 puan) tarafından
Alırlar tabi canım mecbur yani
 Bir ton para veriyorsun ne anlamı var yıkatmanin ozaman a
0 oy
(16 puan) tarafından
Ara canım gelip alıp tekrar yıkamak zorundalar . Aynısı başıma geldi ve civarın en pahalı yıkamacısına vermiştim lekesiz halıma motor yağı değdirmişlerdi eşim aradı geldi baktılar geri aldılar tekrar yıkadılar para vermedim tekrardan
0 oy
tarafından
Müşteri hakkın var tabiki gelip almak zorundalar 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 122 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,242 puan) tarafından soruldu

410,439 soru

12,345,107 cevap

40,012 kullanıcı

Kategoriler

...