0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eskiden keklerim ne yaparsam yapım hep sönerdi sonra püf noktalarını araştırdım yumurtayı en az 5dakika çırpmayi unu eleyerek dökmeyi unu döktükten sonra çok karistirmamayi ve en önemlisi kekin süresi dolmadan asla fırın kapağının açılmaması gerekiyormuş keklerim artk tam istediğim gibi çıkıyor bide kalıbı yagladiktan sonra hafif un serpiyorum anında kaliptan bozulmadan çıkıyor eşimin farkli boyutlarda kek kalıplarını buldum küçücük bir kalıbı daha çok sevdim

image

5 Cevaplar

0 oy
(5,312 puan) tarafından
melteme sor o guzel yapar.d. d.d. bir lokma alırsın agzina mest olursund.d.d
tarafından
Ulan nankör yedin gozunden ciktiydi:)
(5,312 puan) tarafından
hemde dilim dilim.d d
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık birde karbonat da çok güzel kabartıyor 
0 oy
tarafından
Kabarmaz hep sönük kalıyor acaba neden bilen varsa yazsın lütfen 
tarafından
Püf noktalarını yazdım dene bence asla sönmüyor
tarafından
Aaa sağol denecem
(1,252 puan) tarafından
Fırının fanli ise kabarmaz alt üst ayarında çalışması lazım benimki öyleydi şimdi yeni fırın aldım sırf kek yapmak icin
0 oy
tarafından
Benimki çok güzel kabarir
(5,312 puan) tarafından
yalana.d.d.d
tarafından
Allah seni neytmeye:)
0 oy
tarafından
Benım cok kabarir guzel olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 97 göst.
0 oy
5 cevap 109 göst.
0 oy
17 cevap 498 göst.
17 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Kakaoseverr (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 222 göst.
11 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honkiponkitoninok (8,517 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,490,867 soru

24,364,608 cevap

347,412 kullanıcı

...