0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuğumda çamaşır makinesi korkusu var ne yapmam gerekiyo kizlar 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aa aslında çok severler çocuklar neden öyle oldu ki :)
tarafından
Yüksek ses çıkartıyor ondan korku kalmış daha atamiyo 3 yaşında agliyor çalışınca şaştım kaldım ne yapsam
tarafından
Bence helikopter uçak şeklinde oyuna çevirin yani ooo helikopter donuyor cuf cuf  tatatata filan diye iste ben öyle yapıyorum çocuğun gereksiz şeyler korkunca oyuna çevirin mesela makina boşken cevirttirin kazanını bisey olmaz çalışırken dokunamayız ama  deyin
tarafından
Zaten boşken geliyo kazanı donderiyor anne bak dönüyor diyo içine oyuncak koyuyo oynuyo ama düğmesinin ışığı yanık olsun görsün allaaah kıyamet koptu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapısını ört canim. Mutfaktaysa mutfağa sokma.

Banyodaysa ört kapiyi
tarafından
Sesinede mi korkuyor. Yoksa görüntüsüne mi.
Valla benim kızda öyleydi. Bende senin gibi üzülüyordum.
İnan işte yapamıyordum. Anne ses ses diye koşarak yanima gelip ağlıyordu sarılıyordu. Demekki dönemsel bişi
tarafından
Hatta dışardan gelen ezan sesine bile çok korkuyordu. Yani bu daha öncesinde yoktu aslında. Son zamanlarda olmaya başlamıştı.
Tam uyku saati 8 gibi akşam ezanı okunuyor. Onu uyuturken ben odasındaki bazaya uzanıyorum oda beşiğinde yatıyor. Ezan sesini duyar duymaz korkup yanımda uykuya geçmek istiyordum şimdi atlatiyorux o durumları yavaş yavas
tarafından
Mesela birisi kapıya vursun bir anda korkup ağlayıp yanıma kaciyo makinenin de sesinden korkuyo çalışmasından
tarafından
İşte aynen benimkide öyleydi aynısı.

Makinenin sesine pek korkmuyor. Biliyorum nerden geldiğini.
Nerden geldiğini bilmediği seslere korkuyor benimkide.
tarafından
Unutturmak gerekcek o zaman bakalım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 269 göst.
0 oy
2 cevap 220 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
1 Ağustos 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Xyz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 273 göst.