0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
Arkadaşlar iyi geceler 

Çocuğum 33 aylık hâlâ bıngıldağı kapanmadı çok az açıklık var doktor kan tahlili vermemesi istedi

Bilen birisi varsa Allah aşkına bi şey söylesin ALKALEN FOSFATAZ DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI 

nette kötü kötü şeyler yaziyor yardımcı olabilecek var mı kötü bi şey mi Allah korusun 

2 Cevaplar

0 oy
(529 puan) tarafından
D vitamini kullandınız mı . 
(257 puan) tarafından
Evet daha da kullanıyorum
(529 puan) tarafından
Bizimde geç kapandı . D vitamini verdi . Önceden de kullanıyordum
(257 puan) tarafından
Kaç yaşında kapandı
D vitamini harıcınde bi şey yaptınız mı
(529 puan) tarafından
Güneşe cikar canım
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Merhaba benim kizim 24 aylik bingildagi kapanmadi hala.d vitamini kullaniyorz ve her ay kontrole gidiyoruz.gecen haftaki kan tahlilinde kizimin alkalen gosfataz 1400 lerde cıktı.evet nette kotu swyler yaziyor.agliyorum gunlerdir.doktorumuz cocuk endoktinolojiye sevk etti

Carsamba gunu gidecegiz ama elim yuregimde.kemikleri gucsuz olabilir gibi bisey soyledi ama.bingildagimizda kuculmus eskiye nazaran kapaniyor.ama bu deger niye boyle.siz naptiniz ne oldu sonucjnuz acaba?
(41 puan) tarafından
Bizde 1 yasindan sonra kestik d vitaminini.skmdi ojean kullaniyorum.heralde 3-5 aya kapanir kuculmus cunku
(257 puan) tarafından
Dua ederim tabi canım bende neler çektim Allah'ım cümlemizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah...biz endokrine götürmedik canım doktora danışıp vitaminin damla sayısını arttır ben arttırmıştım normalde 3 damlaydı ben 5 6 vermiştim doktora sorup canım
(41 puan) tarafından
Anladim canim cocuk doktorumuz mu anlamadi nedir anlamadim yaa docent doktor aslinda.d vitaminine 1 damla devam edin dedi 1 damla veriyorum hergun.of insallh bissy cikmasinda goturicem napim:-(
(257 puan) tarafından
1 damla az canım sen yine başka bi doktora bi danış bence
(41 puan) tarafından
Tamm canim oyle yapicam artik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,364 soru

12,445,145 cevap

46,133 kullanıcı

Kategoriler