0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bembeyazdı. Neden böyle siyahlasir. Ne yapmam lazim

5 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Bu çiçekleri kalıcı değil böyle açıyor bir iki haftaya kalmaz siyahlaşıp kuruyup dökülüyor senede 2 kere bahar aylarında açar çiçeklerini sadece. Bişey yapamazsınız maalesef bende de var 
(82 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibidir ölmez çok üzülürüm valla ya yapraklarına kadar siliyorum ilgileniyorum
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Bende de var bundan sürekli açıyor yeşil yaprakları çok koyu geldi acaba resimden mi bilemedim yeteri kadar güneş alıyor mu yaprakları açık yeşil olmalı 
(8,084 puan) tarafından
Yok pencere kenarı olmaz yanar
(1,795 puan) tarafından
Zaten güneş almadığı için birşey olmaz aydınlık yeterli gelir benim cam kenarında direk güneş ilgi almıyor açık yeşil yaprakları
(82 puan) tarafından
Balkonuma koysam panjur var gün ışığı tam güneşte engelliyor panjur olduğu için olur mu
(8,084 puan) tarafından
Akşamın serinliği de olumsuz etki yapabilir. Nasıl oluyor balkonunuz. Sıcak mı soğuk mu? Çok narin bir çiçek Barış çiçeği
(82 puan) tarafından
Öyle aman aman bir esinti yok
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Bu çiçeğe dikkat et bazen yapraklarında şu damlacıkları oluyor özellikle sabah ezanında o su damlaları zehirli oluyor.  Bebeğin dokunmasın hele de küçükse.  Annemin de var çok fazla güneş alan yerde değil çok fazla ilgilide sevmiyor annemin ki baya coştu büyük dediğim gibi sadece dikkat et bebiş elimi fln sürüp zehirlemesin. Polen dökümü fazla oluyor açan beyaz kısımda arada bir acar ve geri solar ama yaprakları aynı kalıyor 
(82 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Geçen gün su damlası gördüm şaşırdım sildim peceteyle. Dikkat ediyorum üstte duruyor ulasamasin diye ama daha da dikkat ederim.
0 oy
(486 puan) tarafından
Bende de vae bu cicek doğumda getirmislerdi valla emrak ediyordum adini. Sayende öğrenmiş oldum 
0 oy
tarafından
Sanirim rengi bu . Benim de beyazdi sonra yesile dondu simdi ilk cikanlar beyaz sonra yesil . Ablamda da kirmizi vardi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 84 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ✔°FaToo° ✔ (16,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 231 göst.