0 oy
230 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (760 puan) tarafından

imageKızlar bunu alayım diyorum eksi yönleri var mı ? Bn duux diye bi markanın pusetli falan arabasını almıştım tekerleri bozuldu hmn ve bulunmuyor. Aldıktan sonra gördüm ki herkes aynı şeyden şikayetçi. Siz almayın. Ama bu nasıl sizce

7 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Ben 2020 de almıştım 300₺ ye 2. Bebeğime doğuma gittiğimde kapımda duruyordu kapalı olarak düşürmüşler garantiyede gönderdim o günden beri düzen tutmadı arada kapancak gibi oluyor sürerken

(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
(7,791 puan) tarafından
Bebeğin kaç yaşında bak ben bu ara bunu düşünüyorum 3. Araba :D ama 2. Yi satcam bak resm ekledim
(760 puan) tarafından
22 aylık cnm. Bn kademeli düşünüyorum cnm ama bu bnm attıgıma göre daha pratik olur
(7,791 puan) tarafından
Diğerleri ağır oluyor canım ben bundan alıcam sn bi mağada ikisindende dene ona göre al
-Reklam-
0 oy
(189 puan) tarafından
Benim 3 çocuğum var her bebek arabasını aldım kullandım en güzeli ve en kullanışlısi  görselde kinin aynısı kızım 3 yaşında çarşıya gidince halen kullanıyoruz  çok hafif  4 üncü yolda daha araba almam bu yeterli kırılsa da yine aynı model keşke ilk çocuğumda bundan alsaydim diyom ben  3 sene önce  dipas bebe den 250 tlye almıştım 
(760 puan) tarafından
Evet bnde ilkini aldgıma piman oldum. Hiçyeri rengi bile solmadı ama teker işe yaramaz
0 oy
(13,537 puan) tarafından
Bundan yeğenimde vardı. Hafif, sıkıntısı yok, rahat katlanıyor. Baby hopetü markası burada baby i gördüm de altında yazanı okuyamadım 
(760 puan) tarafından
Baby hope yazıyor cnm teşekkür ederim
0 oy
(870 puan) tarafından
Bebek arabası baby olanı kullanıyorum cok kullanıslı 
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Ben kullandım ya hem hafif hem kullanisli ama şuan oğlum içinde pek durmak istemiyor yürümek istiyor. Kullanışlı oldugunu söyleyebilirim.
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm. 2 yaşa dogru duruyolar :) seninki kaç aylık
(1,912 puan) tarafından
18 aylık canım
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Ogluma grisini almistim. Kullanisli bir bebek arabasi. 

Cok hafif degil .

Yatar pozisyona geliyor.

Aracimiza capraz olarak sigiyor 
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Kızıma aldım grisinden aşırı memnunum katlama kolaylığı sürme hafifliği yatar pozisyonda var trendyolda daha uygun fiyatı istersen atayım link
(760 puan) tarafından
İyi olur cnm bakayım ordan da atarsan teşekkür ederim
tarafından
https://ty.gl/s8o018gnha

Al bacı ben 1.000 tl aldım fiyatı artmış biraz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 124 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
29 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hiloss (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (707 puan) tarafından soruldu

411,413 soru

12,384,577 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...