0 oy
192 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar malum altın bugün fırladı bende altınların vardı biraz satıp bi arsada pay almıştım tabi şimdi satmadım 1 ay kadar önce sattım altınımi

Şimdi  yükselince tereddut ettim biraz sizce altın düşer mi 

Yada arsa almakla iyi mi ettim sizce

5 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
1 lira çıkar 1 kuruş düşer.  Bu ülkede fiyatı yükselen bisey yükseldiği kadar asla düşmez.  Ben görmedim 32 yaşındayım 
(337 puan) tarafından
Peki sence arsa almakla iyi mi ettim
(2,730 puan) tarafından
Kesinlikle evet o arsa daha çok değerlendi altından emin ol . Hani adı bilinmez bir köyden tarla almadiysan arsa iyidir her zaman
(337 puan) tarafından
İstanbulda aldım kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Arsa da yatırım altinda iyi yapmissin canim. 
0 oy
tarafından
Keşke yükselmeden alyans alsaydım düşükken alyans denemeye gittik eşimle ertesi gün yükseldi:(
(8,966 puan) tarafından
☹️☹️☹️☹️bende bende en son sorduğumda alyans ,7.500 du en incesi smdi 10000 olmuştur
tarafından
Off valla aklımıza yanayım
(8,966 puan) tarafından
Ben naptim biliyormusun...

Eşimin borcu vardı o istemedi ama ben borç kapansın diye

Kolyemi,baget yüzüğümu,tektaş ,alyans , beştaş bütün hepsini sattım m.al kafam kolyem şuan en az 40 bin o zaman altın çok düşük olmasına rağmen 5 bine almıştık ☹️ smdide yüzükleri alayım dedim benim alyansin yarısı kadar olanı sordum 7.500 dedi☹️
tarafından
Ama nerden bilebiliriz ki ülkenin bu hale geleceğini biz iyilik yapmak isteyen akıllı bidiklariz:(
0 oy
(7,682 puan) tarafından
Altın yükselirken arsan olduğu yerde durmuyacak oda yükselecek belki daha fazla değerlenecek iyi yapmışsın. Düşersede az düşer ama ben hiç sanmıyorum düşeceğini altının doların 
(7,682 puan) tarafından
Biz iki sene önce araba aldık altın fiyatından hesapladı eşim altına göre araba 2 kat daha degerlenmis
0 oy
tarafından
Daha yukarılara ciksin iinsallah:)
(7,682 puan) tarafından
Altını var belli ☺️ şuan altın bozdurup araba alacaz bende çıksın istiyorum onun için herkes kendi çıkarını düşünüyor sjsjjssjjs
tarafından
Vallahi kim ne yaparsa kardır ☺ araba daha çok değerli ☺ kazasiz belasız olsun canım
(7,682 puan) tarafından
Amin canım inşallah eldekini satıp olan altınları da koyup alacaktık kaynanmla ortak yarın bakmaya gelecekti kadın arabaya az önce mesaj attı geri caymis alacağımız arabayı bile ayarlamistik nasip artık
tarafından
Aman neden öyle yapti ki hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım gönlünüze göre versin
(7,682 puan) tarafından
Yigenimle gelecem demişti geri izin alamadı işten ne zaman geliriz belli değil sizi bekletmiyelim demiş belkide cayasi vardı bahane etti bilmiyorum. Hayırlısı bakalım ya amin canım çok sağol ♥️

İlgili bir soru bulunamadı

404,260 soru

12,110,837 cevap

36,440 kullanıcı

...