0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kiz daha yolun başındasın dur daha bu iyi günlerin :D video açılmadı bende ama ☺

tarafından
Yolun basında pes ettim :d
tarafından
Bende ınstagram yok belki de o yüzden ☺
tarafından
Belli belli dün attığın fotoda  belliydi pes etmişsin ☺☺☺
tarafından
Bilemedim valla :) dün akşam bayıldım:D
(13,907 puan) tarafından
açtı benim haha
-Reklam-
0 oy
(14,143 puan) tarafından
Ahahaha:) ben de oyle demistim ama bizimki selamn aleykum dedi:)
(14,143 puan) tarafından
Amin insallah :) ilkin ne kadarlik ki
tarafından
Daha 6 aylığız coooook başındayım coooook :)))) keşke mesajdan foto atılsa da dün ki halimi görseniz :D aksam bayildim :D
(14,143 puan) tarafından
Ohooooo dur daha kiz :)))
tarafından
Tam atak dönemi başlangıcı benim hastalığımin ilk gunlerine denk geldi ondan :) ben 4. Ayı atlatmışım bu da geçer :))))))
(14,143 puan) tarafından
Gecer gecer dur daha neler gececek:)
0 oy
tarafından

Bnde şeker tansiyon ne ararsan var bacı 29. Aydan selamlar :)

tarafından
Ayy ben daha 6 aydan geliyorum:D
tarafından
Oooo bunlar daha iyi günlerin :)
tarafından
4. Ay çok kötüydü 6 ay da çok kötü geçiyor bakalım hangi ay vurucam bu sefer :D
tarafından
Daha diş var 1 yaş sendromu 2 yaş sendromu yürümesi koşması seninle inatlaşması sürekli ağlaması tepelerde dolaşması dişarda bir anda elinden fırlaması :) daha sayayımmı :) bunlar iyi günlerin anlıcağın :)
tarafından
Hastayken hiç çekilmiyor bu ataklar hep beni hastalığımin ilk günlerinde vuruyor bomba gibi dolanıyorum ortalıkta:))) böyle konuşuyorum ama tabi Allah ım sağlıklı uzun ömür versin çocuğu da isteyene versin benim sıramı savsın inşallah :))))
0 oy
(13,907 puan) tarafından

ilinciye hamile olan ben :)

(13,907 puan) tarafından
biz çok istemiştık bklm görucez dünya kaç bucak :)
tarafından
Ben de bir kızım olsun isterdim aslında ama hiç cesaret edemiyorum oglumdan sonra çok zor geliyor bide eşimde sma taşıyıcılığı var ve korkuyorum
(13,907 puan) tarafından
nasip kısmet gönlünce olsun
kizim 1 yaşında bklm   ne bekliyor benı
tarafından
En iyisini yapmışsınız gerçekten ne kadar arada çok yaş var o kadar anlaşmazlık yasiyolar Allah ikisine de saglikli uzn omurler versin ♥️
(13,907 puan) tarafından
teşekkür ederim ♥♥
0 oy
(1,321 puan) tarafından
O dönemleri geçti ama gün geçtikçe zaptedemiyorum. 2. Çok istiyorum ama cesaret falan kalmadı. Allah herşeyin hayırlısını versin 
tarafından
Ben de hic o gucu kendimde goremirum :) inşallah aminn♥️
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Benim ikiz olunca otomatik 3. Ye tövbeliyiz sjsj Allah olmayana çok isteyene versin gerçekten çok zor çocuk işi şu bir haftadır neler çektiğimi bir ben bir eşim bilir
tarafından
Ayyy bu aralarda karşıma hep ikizler denk geliyor görüyorum bebek arabalarında şimdi sizde yazınca acaba ben istemeddikce ikiz mi dogircam diyorum haha :))
0 oy
(8,945 puan) tarafından
Ben düşünmüyom 2 ciyi eşim istiyo 
tarafından
Benim eşimde aynı valla ama ben o gücü göremiyorum kendimde bir de sma taşıyıcılığı var eşimde korkuyorum
(8,945 puan) tarafından
Anladım canım en iyisi tek çocuk
tarafından
Suanlim benim de düşüncem öyle:)
0 oy
(119 puan) tarafından
Valla ben dün ki krizden sonra ikinci çocuk hiç düşünemiyorum kaynanama kalsa ikisi beraber büyür 
tarafından
Bende her atak dönemlerinde tövbe ediyorum:)))
(119 puan) tarafından
Hahahah ataklar insanı zorluyor zaten ya
0 oy
(804 puan) tarafından
Memur olursam yapacağım verecem bakıcıya baksın sonra kreş. Memur olamazsam gerek yok. Tek mal varlığım tel çocuğun olsun kdksmsbs . Hele erkek çocuğum var aman aman diyorum şimdiden 
tarafından
Benim de oğlum var valla bakıcıya gücüm olsa ah ah
(804 puan) tarafından
İşte memur olursam umrumda olmaz da memur olamazsam tek çocuğa iyi hayat veririm. 2.ya bu TC şartlarında imkansız. Hatta eşimle bugün inşallah oğlum Amerikali gelin bulur da dünürler sayesinde yaşamımız iyi olur dedim ksksksksmms
tarafından
Biz direk imkanları zorlayıp amerikaya gitmek istiyoruz ama memleket memlekettir sonuçta bir yanımda üzülüyor aynı duadan ben de ediyorum bundan sonra o zaman :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 724 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 605 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 291 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,379 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu

412,529 soru

12,420,161 cevap

45,184 kullanıcı

Kategoriler

...