0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

kizlar doğum yapalı iki hafta oldu ve üç gündür dehşet veren bir kaşıntıya karşı karşıyayım. Lohusalık yeterince zordu zaten birde bu hastalık buldu beni. Sürekli Kaşınıyorum vücudumun her yeri fotoğrafta gözüken. Kolum gibi şiş ve kırmızı. Hiç yaşayanınız oldu mu nasıl bir çözüm buldunuz yalvarırım biri yardımcı olsun . Ayrıca doktora gittim fakat kortizonlu hap kullanmami istedi ama ben emziriyorum bu yüzden reddettim, zaten tam teşhisini de koyamadı durumumun

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bismillahirrahmanirrahim. Hiç bir şeye benzetemedim canım. Kurdeşen falan mı oldun acaba ama ona da benzemiyor. Sen karaciğer enzimşerüne bir baktım. Çok geçmiş olsun 
(39 puan) tarafından
Kurdeşen diyor cevredekiler fakat dermatolog benziyor ama değil diyor. Net bir teşhiste koyamıyor
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Son zamanlarda süt artırıcı çay hap veya bitkisel bir sey kullandınız mı? Belki içinden bi maddeye alerjiniz vardır
(39 puan) tarafından
Hayır hiç bir şey kullanmadım
(447 puan) tarafından
Canım sen bi detaylı tahlil baktır teşhis koyamayan doktor kortizonu yazıp gönderiyor malesef. Baska doktorlara görün mutlaka ilk defa gördüm böyle bir sey
(39 puan) tarafından
Çeşit çeşit doktora baktiramiyorum. Randevu bulmak çok zor malesef. Tahlillerde bir şey çıkmadı şu ana kadar ilginç olan
0 oy
tarafından
Köstebek hastalıgı olabilir canim internetten bak onun ocağı var oğlumda böyle hastaladı
(39 puan) tarafından
Hemen bakayım
tarafından
Doktor bilmiyor canim ocakları var köstebek eti yedirdim ogluma geçti
(804 puan) tarafından
İyy bende yemiştim etini. Memem de kistler vardı şifa niyetine ama geçmedi daha da büyüdüler. Bak aklıma geldi jsksksk . Nasıl yemişim şuan yiyemem :(
(1,760 puan) tarafından
Köstebek fare değil mi
tarafından
Hayir köstebek farklı Bi ****** gözleri gormez
0 oy
(7,638 puan) tarafından

Doğumdan sonra hemen herkesin yaşadığı hafif kaşıntı durumu doğaldır ve basit önlemler alınarak azaltılabilir. Ancak kaşıntı şiddetli ve sürekliyse karaciğerin kontrol edilmesi gerekir. Çünkü gebeliğe bağlı safra akışı yavaşlamıştır ve karaciğerden deriye kadar ilerleyip biriken safra tuzları kaşıntıyı ortaya çıkarır.

(39 puan) tarafından
tahlillerim temiz çıktı. Karaciğere bakıldı
(7,638 puan) tarafından
Stresmı yapıyorsun acaba  bıde şunu dene en azından rahatlarsın biraz tuzlu su sür  kaşınan yerlere  kaşıntı kesilir
0 oy
tarafından
Ömrüm boyunca ilk defa böyle bişeye rast geldim de bu alerjik bişey değil bu kurdeşenr benzer bişey adını konduramıyorum ayrıntılı araştır ama tıblık bişey değil gibi nazara gelmişsin canım bunu billll 
(39 puan) tarafından
Doğumumdan beri okuyorum aslında nazara yinede gelmiş olma ihtimalim var mi ki
0 oy
(905 puan) tarafından
Ağda fln yaptınız mı kolunuza oda böyle şeyler yapabiliyor 
(39 puan) tarafından
Hayır yapmadım. Kaşıntı var her yerimde ve tüm vücudum böyle neredeyse boşluk kalmadi
(905 puan) tarafından
Doğrudur geçmiş olsun bende kaşınıyorum ama şekerden şekerden ilacı yüzüncü bütün hersek geçiyor bütün kabarmlqr hiç yokmuş gibi oluyur
0 oy
(20,073 puan) tarafından
Bence alerji bu. Benim de olmuştu böyle. Bı iğne yaptı komşumuz 15 dk ya geçti. Sanırım kortizonluydu. Oğlumun da oldu. Ona da kortizonlu iğne yapıldı geçti. O zaman 2 yaşındaydı. 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Uyu.z canım Allah yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzasya (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem 04 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,937 soru

12,366,207 cevap

42,045 kullanıcı

Kategoriler

...