0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,327 puan) tarafından
bu hafta surekli zibinla yatmak isyiyor gripte kafayi yiycem

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz Ankaradayiz ama bura bı iyi bı kötü o yüzden askılı zıbın ve ve orta kalınlıkta pijaması ile uyuyor . Bazı geceler üstünü açıyor bı bakıyorum buz gibi olmuş 
(5,327 puan) tarafından
urfadayz surekli ustunu aciyor grip oldugindan beri surekli zibinla gezmek istiyor
-Reklam-
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Oda hamam gibi zıbınla uyuyolar diğer taraflar serin oluyoda yatak odası cehennem gibi ya,aslında dışarısı da serin ama o oda niye sıcak anlamiyorum 
(5,327 puan) tarafından
urfadayim canim ustune kac saattir bir tsort goydiremedim
(9,618 puan) tarafından
Hasta ya bunalıyodur canim,sen daha iyi anlarsın oda çok serin değilse giydirme hastayken benim çocuklar da üstüne bise giydirmez örttürmezler,insallah çabucak iyileşir valla havalarda bi öyle bi böyle o yüzden de hasta oluyo çocuklar,iki gündür güneşli yarin yine yagmurlu gösteriyo hazirana geldik hava suan cok serin mesela,gecen sene bu zamanlar bütün camlar açık uyurduk oda yetmezdi odanın klimasini açardık şuan yapamıyorum onu,gündüzleri iyi ama akşamları serin
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Ince pijama giydiriyorum
(5,327 puan) tarafından
ya bu giymiyor iki gundur
(7,630 puan) tarafından
Sıcakmı çocuk belki de bunalıyordur
(5,327 puan) tarafından
bana gore pek değil
0 oy
(12,949 puan) tarafından
Uzun kollu ince giydiriyorum valla icinede atlet ikiside ayni. Biri 4 aylik biri 3 yasinda
(5,327 puan) tarafından
iki bucuk yasini gecti bu da grip oldu canimi okuyor
0 oy
(279 puan) tarafından
İnce uzun kollu pijama giydiriyorum gece üstünü açıyor canım geçmiş olsun sana da 
(5,327 puan) tarafından
saol canim gecse hemen yaaa
(279 puan) tarafından
Öksürüyorsa başına soğan koy canım hemen geçiyor öksürük, ketılda su kaynat bütün gece odada dursun o da yumşatıyor viks varsa göğsüne ayak altına sür burnu genzi açılır
0 oy
(20,299 puan) tarafından
Uzun pijamalarıyla yatiyo. Nerdeyse bütün gece üstü açık. 
0 oy
tarafından
İstanbuldayız zıbın üzerine kısa kollu tişört şort. 
0 oy
tarafından
İnce uzun kollu ile yatırıyorum canım benim kız asla üstünü örtmüyor malasef 
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Antalyadayım ben şu bir kaç gündür bizöm de baya sıcak ama benimki de hasta o yüzden uzun kollu pijama takımı giydiriyorum ben hala canım 

İlgili bir soru bulunamadı

412,042 soru

12,403,802 cevap

44,542 kullanıcı

Kategoriler

...