0 oy
136 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (77 puan) tarafından
Eşim izne gelecek tatile gidicez. 14 gün boyunca yanimda kalacak ama 6 gün başka şehirde gerri kalanlarda da dışarıda olucaz. Oglum mama içiyor hazır suyu kaynatip ilitip yapiyorum mamasini. Dışarıda bunu nasil halledicem. Yakin yerlerde avm carsi falan termos kullanıyorum max 5-6 saat sıcak tutuyor. Ürün önerisi olan var mi. Yani az daha bisey bulamazsam evdeki elektrikli su ısıtıcısini kafenin ortasinda prize takip su kaynaticam

3 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Gittiginiz yerlerden kaynamis su isteyenilirsiniz hazir su ile ılırsiniz
(77 puan) tarafından
Evet ama ordaki sulardan almak istemiyorum açıkçası ne kadar temiz olur bilemiyorum bir de bu sorun bende de var farklı yerin musluk suyu ishal yapiyor. Hamilelikte kayinvalidemlere gittik 2 gun sadece yemekte kullandım suyu. Eve gelince bir hafta serum aldim ishalim antibiyotik alana kadar gecmedi. Şarjlı ısıtıcı falaj olsa icine hazir su koysam icimde rahat etse diyorum ama hepsi plastik urunlerin
(486 puan) tarafından
Dogrudur haklısınız valla bilemedim bende şimdi nasil bi cosum bulunur
-Reklam-
0 oy
(1,781 puan) tarafından

image

Biz de bunu düşünüp araç içi ısıtıcı aldık arabanız varsa o ürüne bakin derim.

(77 puan) tarafından
Aracimizi ev için sattik eşim arac kiraliyicak ama korkuyorum kiralik acar akusune zarar verir mi siz kullandınız mi hic
(1,781 puan) tarafından
Evet aküsünü bitirebilir, bizimki bozuldu ama siz sağlam olanını bulmaya çalışın parçası arabanın içinde kalmıştı. Kullanışlıydi ama öyle bir sorun yapmıştı.
(77 puan) tarafından
O zaman hic riske atmaya degmez kiralik araba sıkıntı. Kendi aracın olduğunda en azından kafan rahat oluyor
0 oy
(247 puan) tarafından

image

Ben bundan almistim cok iyiydi 24 saat sicak tutuyordu yurtdisina getirmistim ***** eltim cope atmis baskada bulamadim var da boyle bunun gibi uzun sure sicak tutmuyordu bu cok iyi 
(77 puan) tarafından
Keşke bizde ki de o kadar sicak tutsa bir kez kaynatir koyarim evdeki hemen sogutuyor gece bile sabaha karsi kalkip bidaha kaynatiyorum su
(247 puan) tarafından
E bebekte var internetten soyleyebiliyorsun Ben aldigimda 250 tlydi
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakayim bir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
8 cevap 161 göst.
7 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde bebek2020 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
23 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysegul&20 (5,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
10 Eylül 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,037 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...