0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlaarr oglum sunnet olucak sunnet sonrasi ne gerekyor veya surec nasil bilglendrrmisnz sunnet kilodu veya cock bezi gereklimi :) 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy iyiki oğlum yok ben kıyamazdım herhalde :((
tarafından
Cocuk korkmyo ama bn panik yapyorm bnde oglm olsa nasl sunnet yptrcm dyodm ikitane oglm var :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay valla ilk bir gün çok üzülüyorsun kıyamam ya sona geçiyor 
tarafından
Bizmki zaten zorlamayla tivltni ypyo busfer hic yapmaz gbme gelyo :-)
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Kaç aylık canm 
tarafından
Agustosta 6 yasina griicek
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Çocuğun ne kadarlık bende düşünüyorum da büyüsün biraz 4 5 gibi artık yaptiririz 
tarafından
6yasina giricek agustosta
(2,390 puan) tarafından
Büyük cocuklar için değişik sunnet yapanlar var instagramdan Dr.gurselates yazarak bakabilirsin
0 oy
(14,755 puan) tarafından

Ne kadarlık oğlun :) 

Biz 6 aylıkken yaptırdık sünnet kilodu vs yoktı öyle bardak da koymadık

Doktorun verdiği kremleri sürdük 10 güne gelmeden geçti şükür 

tarafından
6 yasna grck canm. Bnmki esim bekletti buzamana kdr bizmkide aklo eryo doktora demis bana gun vermeyn hemen sunnet olmak istyrm demis doktornda hosuna gitmis :)
0 oy
(5,567 puan) tarafından
5 aylikti bezini gevsek bagladik antibiyotik krem surduk 4 saate bir calpol verdik ilk gun cok mizmizdi sonra normalle dondu 
tarafından
Bizmkide mizmiz olck muhtemelen :)
(5,567 puan) tarafından
Ilk gün oyle oluyorlar canım bezini gevsek bagla pipisinin gelicek yerine pisik kremi bol sur antibiyotik kreme el deymiyor ben kulak copuyle dikislerinin etrafina surmustum
tarafından
23 hazirana gun verdiler bayrama besgun kala insallah bayrama kdr iyilesir iyilesrmki acaba 6 yasnda
0 oy
(486 puan) tarafından
Biz bugün yaptırıcaz saat 3 de bakalım nasıl olucak kıyamıyorum da ama mecburen elinde sonunda olucak 
tarafından
Bizmkide bugn kontrl icin getrdk saat 2de anestez doktoru konusck dye aradi esimn abis artik yarin falanmi olck blmyormki gun verickler glba
(486 puan) tarafından
Biz yaptırdık bugün sünnet olurken ortalığı yıktı kucağıma gelince sakinleşti sonra da şuanlık iyi çok şükür uyuyor

İlgili bir soru bulunamadı

412,392 soru

12,415,021 cevap

44,985 kullanıcı

Kategoriler

...