+1 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (899 puan) tarafından
Bayilacaktim az kalsın çok korkarım ev sahibi geldi çıkardı panik atak oldum nasıl uyucam ya yuva yapmışsa offf 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O ne kız.       
(899 puan) tarafından
Ben de kertenkele sandım ama Süleymancık dediler
tarafından
Kertenkeleye benziyor
tarafından
Yaa ilk defa duydum
-Reklam-
+1 oy
(14,742 puan) tarafından
İlk defa duydum baktım da netten kertenkeleye benziyor nasıl çıkardı omu 
(899 puan) tarafından
Adam geldi eliyle çıkardı bayilacaktim buz kestim çok korkuyorum eşim nöbette
0 oy
(135,674 puan) tarafından
o ne olaki         x  
(899 puan) tarafından
Ben de yeni öğrendim netten bakin
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Süleymanck  ne kiz
(899 puan) tarafından
Ben de yeni öğrendim netten bakin
(1,975 puan) tarafından
Baktım kız kaçıncı katta oturyon ya rabbim yardımcın olsn bnimde panik atağım var çok korkarm ya
(899 puan) tarafından
Giriş kat valla napicammm
(1,975 puan) tarafından
Pencereleri açık bırakma  cnm
0 oy
tarafından
düzenlendi

Baktımda diyor beni öldürmeyin ben evinizdeki hayvanları yerim sizi korurum diyor sjsjs

image

Bakın hanimlarr böyle diyorrrr
(4,185 puan) tarafından
Yaa ne kadar sevimli değil mi ☺️ her şey karşı karşıya gelene kadar :D
tarafından
Sjsjsjsjs
tarafından
Evt çok sevimli ahahahah evime gelirse kahve yapacam dört dörtlük sofra kuracam sonra herkes kendi yuvasına diyip gonderecem sjsjsjsj
tarafından
Az önce hayvanın fotosuna bakarken Hüseyin'i. Eli koluma degiyomus sicradum resmen sjs
tarafından
Hahahahah
(4,185 puan) tarafından
Hahaha geçen yıl ben 5 . Kattayim oraya kadar gelmiş uzun süpürge ile nasıl aşağı attım bilemedim ama benim ki Süleymancik mi kertenkele mi bilmiyorum fark etmez aynı gibiler :D
tarafından
Allah razı olsun:D onlarda kahveye çok bayılıyor o değil de, böcekli bisiler güzel olur midelerine;)
tarafından
Sana kalmıştı Feyza hayvanın resmini atmak
tarafından
Svft deme öyle ben 5.kattayim onumuzde koca arsa var :((

Ranam biliyom kiz evimde her çeşit böcek var artık canı ne cekmişse özellikle sivri sinekleri yerse oda bizden olur Hahahhaah
(4,185 puan) tarafından
Kız vallahi dikkat et sen yine de
tarafından
Camlarda sineklik yok tüm kapıları kapatıyorum sıcaktan bunaliyoruz:/ mecbur dayanacam yoksa karşımda görür görmez kalpten giderim
tarafından
Kız varsa çoluk çocuğu akrabası bı tanesini buraya gönder,bı tane sivrisinek var gelip gelip rahatsız ediyo yesin onu sonra gene gelsin hahaha
tarafından
Ahahaha bana gelen yok olan varsa göndersin sjsjs
tarafından
Ha birde bişi dicem gencanne seni korkutmak için söylemiyorum aklında olsun kesinlikle,bu çaydanlıklarina falan dikkat et bir aile çay yapmış herhalde çok yıllar önce kertenkele çaydanlığın içine girmiş burun kısmına kadın görmemiş çay yapmışlar onda valla öldüler diye hatırlıyorum annemler söylüyordu Allah korusun.
tarafından
Ben hergun yıkarım çaydanlığı yeni çay içtim içime öküz oturdu :/
tarafından
Yok kız korkma aklında bulunsun sadece:)
(4,185 puan) tarafından
Ranamm ya jsjsjs gençanne daha uyuyamaz
tarafından
Valla soylemesemiydim acaba korkuttum galiba kadını:)
(6,307 puan) tarafından
Feyza aşkım pencerelere sineklik taktir rahat et
tarafından
Valla içime aşırı korku girdi evi düzgün havalandirmam bile sjsjsj

İlknur ev kira ve evin bazı camları açılmıyor balkon kapıları var mecbur balkon kapısını acıyorum temizlik yaparken fln ev sahibi hiç düşünmemiş sineklik taktirmamis bile sadece oturma odasında balkonun kapısına takmışlar sineklik alsak bile takmak için matkap lazım bizde yok birde geçen gece ben mutfağın balkon kapısını açık biraktim gittim uyudum sabah tak tak sesle uyandım karga eve girmiş ocağa vuruyor ocakta cam eşim gidince hemen kaçtı
(4,185 puan) tarafından
Geçen A101 den yapıştırmalı sineklik aldık biz daha takmadık ama belki işe yarar sende dene
(6,307 puan) tarafından
Gülüm öyleyse arkadaşın da dediği gibi olanlardan al camın içinden takıyorsun kendi yapiskani var eltim de ondan kullaniyor
tarafından
Gerçekten mi valla öyle birsey olsa seve seve alırım a101de yoksa başka nerede bulabilirim
(4,185 puan) tarafından
Trendyol a bak orda da olur
tarafından
Kizz almaya hiç gerek yok ki evimde fazlasıyla gereksiz perde var keser yapıştırırım cama iyi bi yapişkanda var Allah razı olsun kızlar :))
(4,185 puan) tarafından
Olursa yap tabi ☺️
(6,307 puan) tarafından
Sineklik yaptırmadan önce Ben de perdeyle denemiştim ama onu iyi yapıştırman lazım yoksa çıkıyor ve pencere kenarları iç taraftan yapışkan lekesi oluyor
Sonra zaten o tül sinekliklerden değil de pencere gibi açılıp kapanan sinekliklerden yaptırdım ilk kendi evimiz olunca rahat Aslında bunu ev sahibinin yapması lazım da
tarafından
İlknur yapışkan dediğim kızın doğum gününe bi yapışkan aldım hiç kullanmadım balonları bir birine yapıştıran ufacık kaldırınca hemen kalkıyor iz falan yapmaz
0 oy
(3,552 puan) tarafından
İlk defa duydum o neymiş
0 oy
(747 puan) tarafından
Amaan nerde buldun onu oyle ya hızım komsunun namaz kılarken basına atlamıs namaz bıtrne kadar tepesinde beklemıs Iyı farketmıssınız
0 oy
tarafından
düzenlendi

Zehirli değilmiş bu kertenkele ama çok ürkütücü ben en çok kertenkele den korkuyorum:ninja:geceleri ortaya cikarlarmis çok korkutucu :unsure:kiz bu karınca mı yuva yapsın yaparlar mı bilemedim ki.(bide çay yaparken çaydanlığın içine burun kısmına dikkat et bak öyle yap çayını çok tehlikeli)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 266 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,990 cevap

43,468 kullanıcı

Kategoriler

...