0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Balkona pike takımı yıkayıp asmistim maalesef aşağı düştü  bulamadım almışlar çok üzüldüm utanmasam kameraya baktircam annemin göz nuru ya buda mi dert demeyin  

4 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Annenin göz nuruysa baktır. Belki biri sorarsa verelim diye almışlardır. Hemen kötü düşünme en alt kattakilere apartmandaysan sorabilirsin.
(419 puan) tarafından
Apartmandan alsalar verirlerdi evimiz parka bakio evet danteldi kameraya baktırmaya utanır insan ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kameraya bak cnm belki binadan biri almıştır
(419 puan) tarafından
İnsan utanır ya adam diycek başka derdinmi var binadan olsa verirlerdi evimiz parka bakio alanı nerden bilcazki
(1,507 puan) tarafından
Belki tanidik biri cikacak ben olsam meraktan baktirirdim vala o kamera bosa mi duruyor orda bi ise yarasin. Pike diyip gecme canim valla kim ne derse desin.
(419 puan) tarafından
Kahve var orda bide işyeri heralde vardır kamera yarın sirsammi bilemedim
0 oy
(6,307 puan) tarafından
Kız ne utanıyorsun Allah Allah kendi malın sonuçta git bak kim almış dayan kapısına al

Bu kadar pasif olmayın kendi eşyan yahu başkasının malı mı sanki
(419 puan) tarafından
Öylede n bilim binadan değildir çünkü olsa getirirlerdi balkon parka baktığı için alan giittti demekki
(6,307 puan) tarafından
Olsun bak sen belki tanıdık birisi
(419 puan) tarafından
Yarın şansımi deneyim ama zannetmiyorum pike için adamların ugrascagini
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Bence baktır yani kameradan pike pikedir belki içinde altın dikili yani baktırmak için illa çok kıymetli bir şey mi düşürmek lazım. Çalan utansın. Taşınırken masanın üstündeki cami apartmanın orada unutmuş eşim ertesi gün gittiğinde yoktu site ici bir de sokaktan bir insan geçerken alıp gidemez apartmandan biri görüp almış hemen. Insanlar ne kadar pislik ya 
(419 puan) tarafından
Çalma değil aslında çünkü iple beraber düşmüş rüzgardan onuda almışlar
(2,895 puan) tarafından
Çalmışlar işte başkasının malı ortada görüp alınca çalmış oluyorsun
(419 puan) tarafından
Öle kafaya göre bakarlarmi kameraya bilginiz varmi

İlgili bir soru bulunamadı

411,318 soru

12,381,652 cevap

43,257 kullanıcı

Kategoriler

...