0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2tane yirmilik dişim yarı gömülü kalmış ve ağız kokusu şikayetiyle gidince doktor onları çektir dedi bana ben çok korkuyorum ama :( acısından korkuyorum daha doğrusu sana gün verecez dediler bana 2 dişim de aynı damakta 2 sini beraber çekerler mi kızlar ayrıca çok ağrı oluyor mu yaşayan var mı ben gömülü köpek dişi çektirdim ama yirmilik daha zor diyorlar

4 Cevaplar

0 oy
(4,793 puan) tarafından
20 lik evet zor kuzum dikişli oluyor zaten bir hafta sıkıntılı geçiyor ben iki bı iki bı aldırdım ikisi tamamen gömülüydu ikisi yarı gömülüydu her hastane de yapmıyor ben üni Hastanesi'nde oldum
(111 puan) tarafından
Neresi zor bende çektirdim hiç ağrım olmadı çektirip geldim kola içtim sabahı ekmek yedim
tarafından
Anlamadım 4 dişi nasıl çektiniz teker teker mi çektirler
tarafından
Dikişsiz mi oldu sizin Saliha hanım
(111 puan) tarafından
Korkutmayin bence uyuşturucu oluyor hissetmiyor bile
(111 puan) tarafından
Hyr 4tane dikişim vardi
(4,793 puan) tarafından
Zaten çekilirken sıkıntı var demedim ki sonrası dedim
tarafından
Evet sonrasındaki ağrıdan korkuyorum ben :( gömülü köpek dişimde 5 tane dikişim vardı ağrı oluyordu valla su bile içermiyordum
(4,793 puan) tarafından
Benim de dikislerim çok sıkıntı olmuştu canim
(4,793 puan) tarafından
Yoksa çekilmesi kısa sürüyor
(111 puan) tarafından
Sonrası mi dolorex yap yuttum antibiyotik yuttum hiç ağrım olmadı ekmek fln yedim benim canım bide çok tatlı etim fln çok kötü ama hiç ağrım olmadi
tarafından
Ayy dua edin bana korkuyorum bir de minik bir kızım var 17 aylık arada tokatlamasa da iyidir :)
(111 puan) tarafından
Bende 2yasinda kızım var bı kere vurdu eşimin gece eli çarptı çok ağrıdı ama dikkat et
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok kiz uyusturuyorlar artik igne bile acitmiyo once bir sprey sıkıyorlar
tarafından
Valla geçen sene gömülü köpek dişi çektim sprey sıkmadılar hiç :(
(111 puan) tarafından
Sen söyle sıkarlar bende Cok internetten baktım akrabalarım korkuttu ama doktora gidince öyle olmadi
0 oy
(111 puan) tarafından
Bende yirmilik diş çekimi yaşadım 1ay önce bende 1senw çektim o kadar korktum ki ağrı çekiyordum her gün yemek fln yiyemedim babam gidelim gösterelim dedi gittik röntgen çektirdim çekmemiz lazım dedi ben çok korkuyorum dedim iğne den fln dedim sprey uyuşturucu sıkacam iğneyi fln hissetmeyecen dedi dediği gibi hiç ayrı olmadı girdigimle çıktığım bir oldu 4 tane dikişim oldu 1hafta sonra dikiş aldırdım yine acımadı şimdi çok güzel yemeklerin tadını alabiliyorsun bence hiç korkma doktora söyle sprey uyuşturucu sıksın ondan sonra yapsın korkuyorum de iki dışını beraber çekmezler biri iyileşir ondan sonra diğerini çekerler ağrı yapmaması için ben özele gittim
tarafından
Peki uyuşturucu etkisi geçtiği zaman başınızda şiddetli ağrı olmadı mı
(111 puan) tarafından
Hyr antibiyotik ve dorales veriyorlar onu kullan cektirince gelince hemen doralesk yut hiç ağrın olmaz parol yutma o gecirmez
tarafından
Aynn parol çok etkisiz ya
0 oy
tarafından
Benim tam gömülüydü yapılırken sonrasında çok ağrı çekmedim ama bir hafta aç kaldım sonrasında acillik oldum kanama durmadı ama herkesin bir olmuyor tabiki ama çok korkulacakta birşey değil 
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 575 göst.
24 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 342 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy