0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızceler 27 aylık oğlum var kelimeleri var 2li üclü cümlesi var herseyi anlıyor aslında. Egitimde bugün 4. Günümüz. Ilk günlere göre daha uzun araliklarla yapiyor cisini ben götürürsem yapiyor yoksa islatiyor altini. Tuvalet korkumuz yok cok sükür büyük tuvaletini bile tutturabilirsek yapiyor klozete yoksa salıveriyor altina hic bir sinyal vermiyor yaparken. Sabah uyanir uyanmaz islatiyor yetisemiyoruz ( gece bez takiyorum) gunduz uykudan önvede cisini yaptirip uyutuyorum yine kalkar kalkmaz islatiyo. Bezliykende hic rahatsiz olmuyordu bezinden isterse geceye kadar kalsın öyle dolanir. Anlatıyorum cisin gelince bana söyle anne ciş diye getircem seni ama anliyormu anlamiyormu dedigimi bilemiyom artik sanki hic bir zaman bana söylemicek gibi geliyor alışacak gibimi sizce söylermi artik yavas yavaş :(( gercekten cok sabırlı bir işmiş bu sürecte asla kizmadim sabirla anlatiyorum ama öylece bakiyor bana 

3 Cevaplar

0 oy
(193 puan) tarafından
Sen sabırlı ol ben de ilk defa çocuğumu sürekli diyordum çiş geldiğinde söyle söylemiyordu tuvalete götürüp geldim halde altını ıslatıyordu sonra ben hamileydim 2 aylık artık pes ettim dedim biz takacağım tuvalete götürmeyeceğim bir baktım ara sıra istiyordu beni tuvalete götür öyle götürdüm baktım alıştı sonra anneanne çiş sonra geceleri de artık 5 sattım öyle yani alışma süresi benim iki ay yani çok üstünde durmadım sıkıldım yani
(5 puan) tarafından
Sizinkide cok uzun sürecmis insallah benimki söyler tez zamanda peste etmek istemiyorum
(193 puan) tarafından
Aynen de  ben üstünde durmadım hamileliğim vardı o yüzden uğraşmak istemiyordum
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Umudunu kırmak istemiyorum ama ben Ekim'de öğrettim hala altına kaçırdığı oluyor çıldırıyorum artık oyuna dalıyor kaçırıyor sonra anne çişim geldi diyor Allah'ım bizlere sabırlar versin inşallah bol bol sabir bol bol sakinlik lazım elbet öğrenecekler 
(5 puan) tarafından
Evet ya cok sabırlı bir sürec. Ya yine bazen altina kacirsin raziyimda cişinin geldigini anlayıp söylermi onu merakla bekliyorum
(14,168 puan) tarafından
Elbet o günlerde gelir ne diyim :D
0 oy
(568 puan) tarafından
Kendine eziyet etme bence daha vakti var söylemiyorsa zorlama derim bende kızım 3 yaşına girecek öyle öğrendi klozatten korktu hiç zorlamadım bi yaptı 2 . Günde öğrendi çıktı çok şükür 
(5 puan) tarafından
Ya cişinin geldigini anlarsa söyler de nezaman olur merakla bekliyorum.işte oğlum klozetten korkmuyor sadece geldigini anlayıp söylemesi gerek  Bu yaz cikarmak istiyorum ama seneye yazın cok gec kalacak 3bucuk olmus olacak vurdumduymaz tavri var yani suan nasilsa seneyede öyle olur gibi hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde M_6191 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
0 oy
6 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 46 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,289 puan) tarafından soruldu

403,420 soru