0 oy
173 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (696 puan) tarafından
Merhaba hanımlar evde keratin yüklemesi yapan var mı? Kuaförde çok pahalı o yüzden evde yapmayı düşünüyorum. Aranızda yaptıran var mı? Tavsiye ediyor musunuz? 

4 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ben aldim yapacam bakalim musait zamanda
(696 puan) tarafından
Ayy kullanınca da yazar mısın rica etsem
(3,102 puan) tarafından
Yazarim tabiki canm umarim iyi olur.cocuklarla cok muhtesem yapamasamda denicem bakalim
(696 puan) tarafından
İnşallah çok güzel olur
(3,102 puan) tarafından
Merhaba ben yaotim ama cok ugrasamadim ya sacta uzun olumca cok dumdu, olmadi ama yumsuacik ve guzel oldu.
(696 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim canım yazdığın için ♥️
-Reklam-
0 oy
(241 puan) tarafından
Hush aldım kullanıyorum düzenli olarak saçlarım sarı malum ekstra bakım istiyor yumuşacık pürüzsüz 
(696 puan) tarafından
Yaa. Ben de bio keratin gold düşünüyorum
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Bio keratin gold kullaniyor evet kendim yapiyorum çokta memnunum
(696 puan) tarafından
Kaç ay sürüyor etkisi? Saçları yumuşak yapıyor mu? Uyurken, banyo yaparken gamdan bozuluyor mu acaba?
(1,558 puan) tarafından
Tabiki kuafôrdeki gibi uzun süreli etki sağlamiyor en geç bir aya tekrar eski halini aliyor ama faydasida oluyor
(696 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladığınız için. Çok yardımcı oldunuz ☺️
0 oy
(166 puan) tarafından
Ben 1 ay önce falan yaptım baya baya fark ediyor benim sacım gür kalın telli asırı kabarık düzlestirmeden asla rahat edemem keratin yaptım yapalı pek düzlestirmedim ama ilkteki gibi düzlük yok dümdüzde olmamıstı zaten ama kabarıklığı gitti ve saçlarım yumuşadı
(696 puan) tarafından
Benim de öyle çok kabarık, elektrikleniyor sürekli. İnşallah benim de o kabarıklığı gider :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
17 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hafize12345. (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
5 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Tubiskooo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.

Kategoriler

1,457,914 soru

23,914,618 cevap

323,183 kullanıcı

...