0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

1 yıldır araba kullanıyorum bu bir sene içinde 3.4 kere çok ufak sürttüm degdirdim arabayı

Dünde kaldırımda taş varmış park ederken görmedim arabayı çizip sürtmüş sesi duyunca anladım 

Böle olunca çok üzülüyorum  o günüm maf oluyor

Nasıl yaptım diye kendimi yiyip bitiriyorum

Böle olan varmı bı hata yapan ben miyim 

Erkeklerden de yapan vardır dimi

Eşim sağolun pek bişey demiyor ama arabaya acıyorum:(

12 Cevaplar

+1 oy
(1,760 puan) tarafından
Eşin içinden küfür etmiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum:) 
(14 puan) tarafından
Valla mi kız
(14 puan) tarafından
Böle hatalar yapınca insan dha dikkatli oluyor bişey katıyor insana tecrübe bile oluyor
(1,760 puan) tarafından
Hata yapmadan bir yere gelenler ilk hatalarında çaresiz hisseder bir çıkar yol buakta zorlanır elleri ayaklarına dolaşır ama hata yapa yapa bir yere gelenler daha çok kadir kıymet bilir bu arabanı carparsin ama ikinci üçüncü arabamda en ufak bir çizik bile olmaz emin ol
(14 puan) tarafından
Ayy İnsaAllah canım Allah razı olsun tek ben böle hata yaptığımı sanıyorum bu 3.4 oldu işte dediğim gibi bilemiyor insan olucagi varmış demek bilsem hiç cikmazdim dün
Başkalarının arabalarina bakıyorum çizik buruk bisy varmı diye o psikolojiye girdim ama çok tşk ler canım
(997 puan) tarafından
Erkeklerin hassas noktası araba benim kocamda ehliyet yok şoförü benim vursamda cizsemde umrunda değil herifin banane senin araban diyor :D
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Cana gelmesin inan hersey düzelir,zarar gelir arabanın değeri düşer ama Allah beterinden korusun biz eşimle nisanliyken 3 kere büyük kazadan kılpayı kurtulduk verdik araba yapıldı yapılmasa da giden araba olsun,o korku insana yetiyo,şuan maddi olarak büyük bi mülk ama dünya malı işte 
(14 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım Allah beterinden korusun kimseye kaza bela vermesin İnşallah insanoğlu yinede üzülüyor
0 oy
tarafından
Kız eşim yillarin usta şoförü bak bütün araçların soforudur tüm ehliyetleri belgeleri var 

Geçen gün kaldırıma nerdeyse çıkıyordu arabanın tekerini yirtmis o bile yapıyorsa kazadır herkes yapar 
(14 puan) tarafından
Canım benim Allah razı olsun çok sağol doğru söylüyorsun oluyor işte
tarafından
Oluyor tabi
0 oy
(11,937 puan) tarafından
Kimse anasının karnindan ralli pilotu doğmuyor.boyle böyle ustalasacaksin
(14 puan) tarafından
Azgina sağlık Allah razı olsun Canim İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Hata insana mahsus canım yürürken bile düşüyoruz eşin sorun etmiyorsa insan değeri düşüyor diye canı sıkılıyor bende öyleyim korkudan süremıyorm kaza yaparm diye 
(14 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım çok haklısın kendine güven çik bence alisicaksin süre sure
(1,361 puan) tarafından
Ara ara çıkıyormda ben ilk zamanlar kaza yaptım bekarken babam demedigini.koymadi üstelik annem çalışıyor bütün masrafını karşıladi babam sussun diye ama onu atlatamiyorum çok sonra kaç kere denedim bu iki aydır uğraşıyorum bıraz ama trafik de yok kalbim çarpıyor resmen ne yapacağımi bilemiyorum
(14 puan) tarafından
Anladım canım rabbim kolaylık versin inşallah İnsaAllah bu heyecanini yenersin sağlık olsun Yeter ki
0 oy
(136,906 puan) tarafından
valla baci 18 yasinda aldim.hamd olsun hic yapmadim allah gostermesin ama insaniz elbet olur olagan seyler
(14 puan) tarafından
Bende öle canım 8 senedir ehliyetim var ama yine yapılıyor ama yaptığım hataların üstüne yapmadım o cizmeler sürtmeler banq epey ders verdi
0 oy
tarafından
Bende on kısmı kaldırama surttum ama yanı ılk kez yaptım acıkcası hıc kendımı kahredemem napalım en usta soforler ne kazalar yapıyor
(14 puan) tarafından
Vallahi doğru söylüyorsun canım çok mu değer kaybeder bu ufak tedek çizik sürtmeler satarken
tarafından
Yokkk kız pasta cılayla gecıyoo hepsııı
(14 puan) tarafından
Vallami kız basit yani çaresi var eminsin dimii
tarafından
Ay heralde delımısın sıp sap kapatıyolar
(14 puan) tarafından
İyi kız Allah razı olsun anliyosun sen
O zaman satmadan falan yapılır :)
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Bende aktif olarak 2019 dan beri kullanıyorum. Geçenlerde arabanın bitanesinin plakasıni indirdim :D bende çok üzüldüm ama oldu mu oluyor. Eşim doğu gorevindeydi bende işte burda akademisyenim falan dedim. Çok çok alttan alarak adamın bagirmasini engelledim. Ama eşi inanılmaz bir cirkeflikle nasıl böyle bir aptallık yaparsın gibi konuşuyordu. Edepten sesimi de yükseltmedim. İşte ücretini verdim yolladım ama o günüm gerçekten çok kötü geçmişti. Arabaya değilde kadından duyduğum hakaretler üzmustu.
(14 puan) tarafından
Canın sağ olsun canım kadın gerçekten terbiyesizmiş boş ver
İnsan üzülüyor gerçekten benim dünüm gerçekten zehir oldu morelim o di
(2,744 puan) tarafından
Oluyor oluyor daha dikkatli olmakta fayda var. Kadın olarak kafamızda binbir türlü olayları düşünüyoruz. Kafada haliyle dağınık oluyor. Esin yine anlayışlı benim eşim araba konusunda kesinlikle anlayış göstermezdi.
(14 puan) tarafından
Tabii böyle şeyler yaşıyor insan daha dikkatli oluyor benik tecrübeyle sabit yani
Biseyler katıyor insana bilmediğinden de yapıyorsun hata bide.
Ne yapsın ne desin olmuş bi kere
Tabi her insan aynı değil
Ben ondan DHA üzüldüğüm gerçeği de var tabi
0 oy
tarafından
Olmazmi kız kaç kere park ederken eşim kaldırıma çıktı ben yapsam tekeri parcalayacaksin diye kızar kendi ses bile etmez ,sonra kaç kere tamponu vurdu yine park ederken taşa çarptı vs bir kaç kerede vites geçiremedi araba bağırdı biz yapsak oooo ehliyeti nerde aldın vs der erkekler hiç üzülme olabilen şeyler ,eşimin arkadaşı da yanlış vites geçirip yolda mesela şanzımani indirmiş gibi gibi oluyor yani sonuçta insansin dimi hata olur 
0 oy
(765 puan) tarafından
En tecrübeli şoförler bile kaza yapıyor daha kullanmaya başlayalı 1 yıl olmuş, bunlar çok normal
(14 puan) tarafından
Öle dimi canım gerçekten.  deme bu kadin saf mi inan cok üzüldüm  
Yeni sayılır dimi yine 1 sene çok değil
(765 puan) tarafından
1 yıl çok kısa bir süre hiç dert etme
(14 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Kayınpederim 30 yıllık şoför hala vurduğu olur 

Kaynim geçen çok basit bir şekilde bahçeden çıkarken arabanın tamponu batırdı kaç bin masrafa girdi
(14 puan) tarafından
Böle başkalarından dinleyince normel geliyor kendim olunca apayrı
Bazıları diyor ben hiç vurmadım sürtmedim falan ben kendime o zaman daha çok kızıyorum :(
tarafından
Kimmiş o hiç sürtmeyen
(14 puan) tarafından
Valla ne bilim diyen çok salliyolar belki
0 oy
(9,802 puan) tarafından
Ikı yıldır aktif şöforum bende sürtüp vuruyorum üzülüyorum ama kendimi de paralamıyorum. Olacak bunlar sıkma canını 
(14 puan) tarafından
Doğrudur canım rabbim KAZA bela vermesin
Daha sonra daha dikkatli oluyorsun gün geçtikçe daha da iyi oluyor öğreniyorsun dimi bişey ler katıyor insana hata yapmakta.esin bisy diyor mu bua arada bide çizik sürtmeler icin hemen yaptırıyormusunuz
(9,802 puan) tarafından
Yok demez ilk arabam honda cıvıc 96 modeldi o ogrencılık arabamdı. Şimdi omega aldık 2001 model sahibi de arkadasımızdı biri birinden daha büyük uzun olunca bi yerlere girmek zor oluyo ıkı kez ön tamponu carptım duvara boyası kalktı ona üzüldüm baya ama eşim bişey demedi olacak ben bile yapıyorum ara ara dedi arkada park sensörüm vardı şimdi önede taktırdı :D baska arabaya da zarar versem bırakıp gitme fotoyu cek numaramı ver ben hallederim gerisini der. O zaten destek olmasa süremem. Her yere giderim korkmam sehırler arasında dahi sürerim arabayı sehır içinden daha cok sevıyorum basıp 100 120 ile gitmeyi :)
(14 puan) tarafından
Maşallah canım çok güzel Rabbim kolaylık versin :) senin adına sevindim eşlerin böyle anlayışlı olması insana daha da çok güven cesaret veriyor
(9,802 puan) tarafından
Aynen canım zaten hanımlar eşinden korkarsa sıkıntı suremezler
(14 puan) tarafından
Gerçekten öle haklısın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 319 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy