0 oy
765 göst.
Diğer kategorisinde (11,928 puan) tarafından
İnsanlar ne kadar rahat ya.yoksa bana.mi denk geliyor böyleleri bilmiyorum.Allah izin verirse ufak bir pansiyon tuttuk temmuza beş gün annem babam ben çocuklar kafa dinlicez.annemin kiracısı duymuş .kıza gitcen mi diye sormuş annemde yok hemen gitmicem diyip anlatmış.anneme diyormus ki kızla konuşsan da bende gelsem çocuklarla ,yada yer yoksa benim bir tane çocuğu alın diyormuş .şaka.gibi ya.insan nasıl güvenir anlamıyorum.demez mi hiç bu insanlar tatilinde beni ağırlamak zorunda mı onca çocukla yada çocuğuma bakmak zorunda mı.annem kızım kabul etmez zaten yerde dar demiş.illa konuş diyormuş kizinla.yok bir gün biri elimde kalacak arayıp ağzına etmemek için zor duruyorum

21 Cevaplar

+4 oy
(135,792 puan) tarafından
kiz senin basima gelenler kimseye gekmiyo baci sen bi kursun doktur bi mevlud okud ne bilim bi hayr falan yap yildizi dusuk derler o hesap seninki
(11,928 puan) tarafından
Yok kuzum birini bir sirksam herkes dogrulacak ta bakalım şanslı talihli kim olacak
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Daha ne kadar yüzsüz olabilir insanlar diyorum. Her gün daha fazlasını duyuyorum bu kadar yüzsüzlük bu kadar gurursuzluk olmaz ya güveni geç sen o bedavaya tatil yapmak istiyor herşeyi bedavaya getirmek isteyen dengesiz bir insan nefret  ediyorum yüzsüz insanlardan hadlerini bilmeyenlerden ınsan durması gerektiği yeri bilmeli ayıp diye bişey var ya :angry:

tarafından
Çıkarsın canım daha düzgün ınsana  huzur verecek bir aile yerleşsin
(11,928 puan) tarafından
Evein içinden geçtiler şaka gibiler ya
tarafından
Tahmin ediyorum canım ☹️
(11,928 puan) tarafından
Daha geçen gün kardeşimle tartistilar daha akillanmiyor
tarafından
Üst sınırda yüzsüzmüş canım
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Koyun can derdinde kasap et derdinde misali
(11,928 puan) tarafından
Ben bogacagim en sonunda bu kadar rahat insanlari
(2,942 puan) tarafından
He de geç ya
(11,928 puan) tarafından
Ben bu rahatlığa sinirleniyorum.ya ben mecbur kalmadıkça asla komsumdan bir tane küp şeker almayan insanım .hastahaneye gitsem bırak komşuya çocukları babasına birakmayan insanım bu insanlar nasıl bu kadar rahat ya
(2,942 puan) tarafından
Boşver kuzum bakamam de bide alahim bu pirofilu degitir erkek saniyom seni ya
(11,928 puan) tarafından
Tesuf ederim benim fotom o :D
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Annen suçu sana atsin kesinlikle emanet çocuk istemiyor desin. İkna edemedim desin. Annende her şeyi her yerde konuşmaması gerektiğini öğrenmiş olur böylece :D
(11,928 puan) tarafından
Annem zaten bana atmış direk.iarar ederse bak ağzına edeceğim telefonla dedim boşver diyor da benim canım sıkılıyor bu tür şeylere
(2,737 puan) tarafından
Aman kafana taktiğin şeye bak. Goturmeyince niye goturmediniz diye başıniza eksiyecek hali yok ya :D
(11,928 puan) tarafından
A manyak kız o.der kesin.e bende bu sefer bir tane Osmanlı tokadı kazandınız derim
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Ayy ben yanliş mi okudum karpuz verir gibi ay yok odunc tabak verir gibi cocuk veriyo fare delige sigmamis bide kuyruguna kabak baglamiş ay neydi o laf saskinliktan onuda unuttum kizz cagir bacim senin salona da yerleşsin niye kirada oturuyo ki buu ayy ne degisik insanlar var allahimmmmmmm saaaaa geliyommmm :woot:

(11,928 puan) tarafından
Anneme de çok kızıyorum çok yuz verdi
(2,685 puan) tarafından
Kiz bacisi ne olursa olsun ben genede cikipta diyemem yani bende geliyim yok olmadi cocugumuda al aklimdan bile gecmez herkesin duzeni kendinedir o kadinin manyakligiii had bilmezligi
(11,928 puan) tarafından
Dur bakam gitcem ben memlekete şunların bir üstünden geçeyim de gorsunler
(2,685 puan) tarafından
Yardima ihtiyac olursa gecerken benide al bacisi tenhada sıkıştırma olur sac baş yolma olur o iş bende :D :)))))))))))))
(11,928 puan) tarafından
Zaten var ya bir gün birine fena patlıcan cümle hirsimi cikarcam
0 oy
tarafından
Breh Breh bu ne yüzsüzlük yaaa...

Daha öncede annenin komşusu ile ilgili bir postun vardı sanırım bu yine aynı komşu mu 
(11,928 puan) tarafından
Evet aynı kadın.kiracisi.
tarafından
Kadın kafayı yemiş canım fırsatçı tatili bile bedavaya getirecek
(11,928 puan) tarafından
İnsan şakasına demeye utanır bunu ya.sakasina yani
0 oy
(11,647 puan) tarafından
Ay ben kimseye yük olmamak için misafirliğe gitmiyorum iki çocukla bir de tatile mi gelecekmiş
(11,928 puan) tarafından
Bir de 5 tane çocuğu var.iki bende var 7 çocuk olacak beynine bak.
(11,647 puan) tarafından
Çocuklar çocuklarla daha çok şımarır hele nasıl bir düşünce yapısı ise
0 oy
(52,014 puan) tarafından
bizde gelelim mi.ozge esim kizim ve ben ☺️
ulan kambersiz olurmu şimoşla kuzey 1 tam eder esimle ben 3 kiside biz variz
ikbos halanlar gittimi turkiyeye bu sene ucak biletleri tarihin zirvesinde yaa
(11,928 puan) tarafından
Gelin kiz :D gece sandalye çeker birbirimize dayanıp uyuruz :D
(52,014 puan) tarafından
16 sında gelecek halam kucuk kızı kucuk kizi gidip oglu ve buyuk kizi gelecek halamin ne zaman donecegi belli değil cok ozledim gidis bileti alın dönüş almayın bana demis. elayi cok seviyo hergun birbirlerine ses resim atip duruyorlar ela da gün sayiyo ☺️bilet fiyatini bilmiyorum hic ☺️
benim okuldan arkadasin biri 19 haziranda oburu 22 hazinranda gidiyo icime koskoca bi sıg.ır oturdu ☹️
0 oy
(9,618 puan) tarafından

Benim ailem bile bizler (ablam ben ) olmadan torunlarını uzak biyere götürmüyolar emanet diye korkarlar milletteki rahatlığa bak :D

(11,928 puan) tarafından
Şaka gibi ya.aynen ben anamken bırakıp gidemiyorum en uzağa gittiğim yer market anneme birakip
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Daha öncede sanki buna benzer birşey paylaşmıştn canım yanlış hatırlamıyorsam çevren tarafından güvenir görmeleri çok güzel :D

Ama bencede yani ailecek gidilecek bir yere ki kafa dinlemeye gidilecek bir yer elbetteki öncelikli olarak ailem ile olmayı tercih ederim o zaman çocuklardan birini götürsün demeside yanlış Allah(C.c) korusun başına birşey gelse, kaybolsa ben gönderdim demez kadın sizin yüzünüzden der

(11,928 puan) tarafından
Ya bacım neden alayım zaten.kendi çocuklarımla zor ilgileniyorum ki orada bile annem ben bakcam babanla sen dinlencen diyor bana.
(1,025 puan) tarafından
Tabi canım yani karşıdaki kadının düşüncesizliği olmuş yani ben tadığımda olsa böyle bir şeyde bulunamazdım ya ha çok istiyorsam nereye gittiğinizi uygun mu değil mi öğrenir eşimle konuşurdum boşver sen uygun olmaz deyin hiç sinirini bozma güzel güzel tatilini yap
(11,928 puan) tarafından
Ben yapcam onların yuvasına dur bir gidem
(1,025 puan) tarafından
Hiiç yıpratma kendini boşver
0 oy
tarafından

E senin annene gitmek isteyen komşuna noldu:D

Şimdide sana gelmek isteyen komşu çıktı☺️☺️

(11,928 puan) tarafından
Diyorum ya etrafım tuhaf diye.qcaba diyorum herkes böyle de ben mi çok herşeyi kıl yarıp düşünüyorum
0 oy
tarafından
Sen bu komşuların birinin ağzına etmezsen böyle devam edecek bacım ne münasebet ya 
(11,928 puan) tarafından
Yok zaten birinw piyango degecek
tarafından
Ben senin yerinde olsam hiç kendimi yipratmam baştan halederim ara kız
(11,928 puan) tarafından
Haftaya Allah izin verirse gideceğim .o zaman yüz yüze edeceğim ağzına.kocasinin da edeceğim.sahip çıksın karısına
tarafından
Oh agzinasaglik insanlar gerçekten çok hadsiz ya
0 oy
(7,630 puan) tarafından
   Ne cesaret hayatta diyemem çokmu önemli   se tutsun bıyer oda gitsin 
(11,928 puan) tarafından
Kiz tutar mı hiç.cocugu doktora götürmüyor para gidecek diye
0 oy
tarafından
 O sizin her gün annene 4 çocuğuyla gelen komşu mu bnce annen açık açık alamam desin
(11,928 puan) tarafından
Heh canım o
tarafından
Çok yüz vermişsiniz
(11,928 puan) tarafından
Verdi annem verdi
0 oy
(3,867 puan) tarafından
Valla çok saçma tatilde elin cocugu işi ne
(11,928 puan) tarafından
Yani Allah aşkına düşünmüyorda
(3,867 puan) tarafından
Aynn beyni tıkalı. Galiba:)):
(11,928 puan) tarafından
Aman var ya sinir oldugumla kaldim
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Geçen senin komşu gelmek istiyordu şimdi anneninkş size denk geliyor bence :angel:

(11,928 puan) tarafından
Bencede ben çekiyorum paratoner var bende
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Şu insanlarla imtihanımız biymeyecek galiba senle benim he gel canım diyeydin ben gitmiyeyim sen al buyur git diyecen illa
(11,928 puan) tarafından
İstiyor ki ah canom al sanada aldım gel dememizi
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Postların hiç inandırıcı değil
(11,928 puan) tarafından
İnanma canım sen
(1,410 puan) tarafından
Kuzenin bi yaşındaki bebeğini dövüyor falan diyordun tepki alınca  sonra postunu silip uzun bi süre yoktun şimdi tekrar başladın
(11,928 puan) tarafından
O ben değilim biraz dikkat et istersen
(1,410 puan) tarafından
Sendin eminim hatta çocuk çok küçük haftalardan şiddete maruz kalmıştı bunu burda yazınca herkes çok sinir olmuştu
(11,928 puan) tarafından
Ya ben değilim arkadaşım değilim.delirdin mı benim kuzenlerimin en ufak çocuğu şu an 10 yaşında .sadece 3 kuzenimin çocuğu var gerisi daha bekar yada çocuksuz .ben değilim kendimi mi bilmicem.ben buaraya 2.5 seneyi geçti üyeyim .buradan 3 4 kişide numaram dahi var benim.daha hala idda ediyorsun.
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bence ara gideceğimiz yer anca bize kadar ayrıca ben başkasının çocuğun sorumluluğunu alamam kusura bakma lütfen annemi darlama de kapat
(11,928 puan) tarafından
Şimdi okul kapansın anneme gideceğim tatile 1 hafta kalınca gelcem hazırlanmaya o ara zaten yüz yüze herşeyi halletcem orada kafaya koydum
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Sen ara abla ailecek gelin isterseniz de manyak mi bu ya tatil adı üzerinde kafa dinlemeye gidiyon
(11,928 puan) tarafından
Ama hep böyle herkese bu kadin
(1,667 puan) tarafından
Nefret ediom yüzsuz insanlardan ya
(11,928 puan) tarafından
Yani ben komşudan birşey isterken cooooook zordaysam isterim ona bile karşılığını vereceğim diye kırk takla atarım bunlar çok rahat

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 970 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 326 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (541 puan) tarafından soruldu

412,077 soru

12,404,956 cevap

44,573 kullanıcı