+1 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından
Kızlar dun yatisim yapildi 1 cm aciklik vardi dunki muayenemde ve bugun sabah belime inceden agrilar girdi karnim kasiliyor ama daha sıklasmadı ama kasılıyor nstde hafif cikiyor sancilarim ama bel agrim girip duruyor hep bu ikinci gebeligim dogum yakinmidir yada acilma ilerlermi bide 36 hafta iyimi sizce

4 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Benim 1 santimlik açılmam vardı ve ben tam 16 gün sonra doğum yaptım

Yani 1 santim açıklıkla Neden hemen yatırdılar ki ben kontrol için gitmiştim doğuma son iki hafta kalmıştı doğum yapan birini gördüm

Nst'ye girmiştim ve orada onun sesi bana geldi ve korkmuştum O yüzden dolayı sancım çıktı ve 1 santim açılmam vardı tam 16 gün sonra doğum yaptım

Senin de sancıların çok çok sıklaşırsa 36 haftada doğum yapabilirsin mesela Eğer bir hafta içerisinde sancın sıklaşırsa Ama yok böyle 1 santimle kalırsa 38 39'u da görürsün

İkinci doğumun 36+0 da oldu meze falan girmedik gelişim gayet iyiydi
(428 puan) tarafından
Canim tansiyonda var bende yuksekliginden dolayi yatirdilar ama acilmamda varmis
(6,289 puan) tarafından
Tansiyona dikkat et canım
Ama 1 santim açıklık hiç bisey olmaz

Seymen evet canım illa 8 9 olması lazım hemen doğum olması için
(1,052 puan) tarafından
Aynn begonvil ikincide tecrübeli idim 7 8 cm ile hastaneye gittim ve doguma girdim direk
(6,289 puan) tarafından
Bende öyle canım ☺️
Büyükten 53 dakika içinde oldu
Küçük 13 dakika
Büyükten 6 küçükten 8 santim ile gittim hastaneye
(1,052 puan) tarafından
Ben öyle değil ilkinde suni sancı aldım 5 cm ile gittim ama sancim yetersizdi ikinci de ise kesi yapıp dikemem dedi ve 30 dk da bağıra bağıra doğum yaptım ama sonrası çok rahattı
-Reklam-
0 oy
(18,672 puan) tarafından
Açılma var diye hemen doğum olmazki benm 37.haftada 40.haftaya kadar sancim oldu ara ara ama yinede hemen doğum olmadı bir sıkıntı yoksa sen bence hastaneden çık canım 
(428 puan) tarafından
Canmtansiyon yuksekligi ve belirtileri cok oluyo diye yatirdilar bir cmde aciklik varmis işte
0 oy
(2,587 puan) tarafından
36 hafta iyi canım tansiyon sorunun varmış çıkma hastaneden Allah korusun ters bı durum olursa en azından hemen müdahale edilir
(428 puan) tarafından
Sabahtandirda belime agri giriyo ve gecmedi bide ishal basladi hem belimden hemde karnimdan agri giriyo ishalde oldum hadi hayirlisi
0 oy
(24,332 puan) tarafından
1 cm e yakın açıklık varken suni sancı verildi. 12.5 saat sonunda doğum yaptım. Senin de artar inşallah 
(428 puan) tarafından
İnsallah canim sabahtandirda belime agri giriyo ve simdide belimdeki agriyla beraber karnima agri giriyo tuvalete goturuyo ishalim hadi hayirlisi
(24,332 puan) tarafından
Öyle olduğunda sakin tuvalete gitme demişti ebe bana. Tuvalette doguverir çocuk diye de. Sen gerçi hastanede olunca gözetim altındasindir
(428 puan) tarafından
Valla anlamadim niye ishalim durduk yere

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
0 oy
11 cevap 264 göst.
0 oy
7 cevap 267 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miniminnak (3,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 408 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,663 soru

24,494,093 cevap

357,873 kullanıcı

...