0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Postu kapatamadim 

6 Cevaplar

0 oy
(2,624 puan) tarafından
Alma ihtiyacım vardı kullandım de bir evde 2 TV bile fazla.
(178 puan) tarafından
Kız evinde 2 tane televizyon u var bana TV al diyor eşime dedi eşimde bn de almayız 2 kuruş verdi onu da istiyor elektrik li süpürge istedi aldım zaten oğullarından istemiyor bnden istiyor hatta sadece TV de deil kardeşinin okul parası kalmazsa para da yolla diyor
(178 puan) tarafından
Oğullarına verdi herşeyi onlara demiyor bile bna verdiği 50 bin
(2,624 puan) tarafından
E bunları onada söyle yoksa seni kullanır hep
(178 puan) tarafından
Söylüyorum cnm bn bunları söylediğimde abilerini kıskanıyon biz onalra ne yaptık ki diyor yaptıklarıni sayım araba verdi evinj yaptı mobilyasini aldı altın aldı düğün salonu gelinlik davetiye vb herşeyi babam yaptı 50 bin bana verdi bişe dedim mi kıskanma diyor işime karışma diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
git 50 bini onune koy buyur istedigini al de
(178 puan) tarafından
Öyle yapacam cnm
0 oy
(11,452 puan) tarafından
Alma zorunda mısın param.yok de alma
(178 puan) tarafından
Almicam zaten ama ayıp yaptığı
0 oy
(592 puan) tarafından
Canım evde 3 TV çok saçma resmen uydurma istek gibi geldi bana sanki sana verdikleri parayı çıkarmaya çalışıyor gibi keşke hiç vermeseymis 
(178 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor cnm
(592 puan) tarafından
Ayıp cidden canım yaptigi bence biraz mesafe koy yaptıklarını sorgulasinlar
(178 puan) tarafından
Verecem cnm 50 bin i oğullarına altın aldı düğün salonu gelinlik vb bütün masrafları üstlendi ev yaptırdı araba verdi mobilyasini aldı bana verdiği 50 bin onu da istiyor oğullarına da borcu var yeni evlendiler diyor bişe istemiyor onlrdan
(178 puan) tarafından
Verecem cnm 50 bin i oğullarına altın aldı düğün salonu gelinlik vb bütün masrafları üstlendi ev yaptırdı araba verdi mobilyasini aldı bana verdiği 50 bin onu da istiyor oğullarına da borcu var yeni evlendiler diyor bişe istemiyor onlrdan

Mesafe koydum cnm
(592 puan) tarafından
En iyisi olur canım 50 binin eksik olsun ama kafan rahat olsun evlatları arasında ayrım yapıyorsa da oğullarından istesin
0 oy
tarafından
Senin yerinde olsam gider 50 bini veririm birdahada hayatta konuşmam resti cekwr evime gelirim
(178 puan) tarafından
tarafından
Ne acı evlat ayrımı valla gider veririm al parani birdahada ne ölüme ne ölüne der çeker gelirim madem böyle ayrımcılık yapıyor alsın başına calsin
(178 puan) tarafından
Aynen cnm kıza kim para veriyor diyor oğullarına verdi hep ha bu arada annem ne zman  rahatsızlansa bn baktım ne zman cagirsalar koştum gelinleri yoktu evini yemeğini herşeyini yaptım çocuğum olmasına rağmen (para için deil para gelmedn önce de böyleydi) bikac aydır arama mesafe koydum
0 oy
(215 puan) tarafından
Almam,sende alma aklın varsa birde evli misin
(178 puan) tarafından
Almicam zaten cnm
(215 puan) tarafından
Benim babam benden öyle bişey istese yüzüne bakmam yanlış anlama da babam bana alsın derim geçerim sana da yazık yani niye hep sen alıyosun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 386 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Canim2018 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 533 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 529 göst.
0 oy
7 cevap 397 göst.
23 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nisan annesi (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,789 soru

24,376,724 cevap

348,376 kullanıcı

...