0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (465 puan) tarafından
Evden çıkmak istemiyorum çünkü gidebileceğim yer yok müstakil bir semtte yaşıyorum öyle kimseye gidip gelmem ben gitmedigim için kimse de bana gelmez çünkü burda çok dedikoducu var mesela akşam 11 de çocuklar uyur ben gece 3e kadar iş yaparım yatarım sabah 9-10 gibi kalkarız küçük kızım gün içinde 3-4uyku yapar o uyunca bende uyumak istiyorum hatta kimi zaman uyuya kalıyorum onunla bide pasif kaldığım anlar ağırlık çöküyor üstüme yerimden kimildamak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,359 puan) tarafından
Vallaha bende aynıyım şuan ya yağmur yagacak diye kaliyada çıkamadım.cocuk surekli. mızmız ama benim.cevrem var herkes dedikodu yapar sen kendini koruyacan herkesin nabzına göre şerbet ver 

Komşusuzda olmazki nereye kadar 
(465 puan) tarafından
Yok gülüm burası öyle değil yüz göz oldun mu yıkılacak yer arıyorlar resmen sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemek aralarda atıştırma falan sanki uzak mesefaden gelmiş misafir gibiler bide beğenmeyince dedikodu yapıyorlar o yüzden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürekli uyumak aslında evet depresyon belirtisi olabilir. Haklısınız ama ben de kapı kapı gezmeyi sevmem. Bir hobi edinin. El işi olur, resim olur, yemek olur. Sırf bu yüzden Instagramda yemek sayfası bile açabilirsiniz. Orada güzel yemek hazırlamak bir amacınız olur. 
(465 puan) tarafından
El işi severim yaparım da ama bu zamanlar elime almak istemiyorum
tarafından
Bir yerden bir şeylere başlamanız lazım. Hem kendiniz hem çocuğunuz için.
(465 puan) tarafından
Uyanikken ilgileniyorum çocuklarımla zaten ama mesela aklımı kurcalayan yada fiziksel olarak iş yapmadığım an ağırlık çöküyor üstüme

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 455 göst.
30 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 282 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 525253 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.