Sizinle bir mutlulugumu paylaşmak istedim kızlar. Kızım var şuan 3.5 yaşında geçen sene iki kelimeyi bir araya getiremiyordu anne baba derdi cümlesi yoktu çevremde o kadar çok insan ay benim çocuk konuşuyo seninki niye konuşmuyo diye söylendi ki devamlı ağladım hatayı kendimde aradım ve kızım için çok üzüldüm doktor doktor gezdim tabi hiç biri sorun yok dedi krese verdim kreş müdürü ilk kabul etmedi o zaman 2 yaş 9 aylıkti 4 yaş öncesi almıyoruz dedi ısrarla kabul ettirdim. 170 kişilik okulda en küçük çocuk benim kızımdi konuşamıyordu ve kreşin ilk gününden bu güne Bie kez olsun ağlamadı bir kez olsun sorun çıkarmadı ağlayan o kadar çocuk vardı ki ondan büyük olan asla sorun çıkarmadı ve dün kreşin yıl sonu etkinliği vardı bir çok çocuk heyecandan yapmadı veya konuştuğu anlaşılmadı ama kızım öyle güzel okudu ki bir de en uzun şeyi ona vermişler öğretmenimiz de dedi ilk gün çok korkmuştum hix iletişim yoktu şuan her gösterdigimizi öyle güzel yapıyor ve konuşuyor ki o yüzden en uzun şeyi ona verdik dedi yani onlarca gün aylarca kendime eziyet ettim konuşmuyor diye bizim gibi olan varsa boşuna dert etmesin cidden zamanı gelince sular seller gibi konuşuyormus her çocuğun gelişimi çok çok farklı oluyormuş
Masallah kiz sana cadi
Oğlum 35 aylık ve konusamiyo o kadar çok üzülüyorum ki o kadar çok dert ediyorum ki hiç konuşamicakmis gibi geliyor
Yaa okudum inan çok sevindim oğlum 25 aylık ikili cümlesi yok anne bile demiyo baba dede hoşçakal bay bay diyo inan çok üzülüyorum nereye götürsem ne yapsam diye içim içimi yiyo aklıma bazen acaba otistik mi ben mi farkedemiyorum diyorum ama cagirdigimda bakiyo istediklerimi veriyo tepki veriyo herseye ama konuşmuyo anne dese keşke dua et bizim içinde lutfen
1,490,135 soru
24,353,785 cevap
346,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın