0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından

9 Cevaplar

0 oy
(2,780 puan) tarafından
Millette şans var bacım:) maasallah benim rahmetli de iyiydi ama toprağı bol olsun 
(242 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Çok şükür benim kaynanamda iyidir. Ufak tefek hataları oldu ama genel olarak elinden geleni yapar. Hediye alır mutlu etmeyi sever. Gündüz bi yere cıkmasak aksam mutlaka kayınbabam gelince hadi bi hava alalım der gider bi kafeye oturur çayımızı içer geliriz. Kimseye karışmaz kötü laf konuşmaz. Allah herkese nasip etsin. Lohusayken cok kızıyordum kendisine ama yeni yeni anlıyorum. Allah var dogumda da cok yardımcı oldu ama ben hep kusurları görmüşüm bende az degilim :D
(242 puan) tarafından
Evet biz bı yanlış gördük mu doğrusu da yanlış geliyor gözümüze ama benim kaynanam ne iyi ne çok kötü iyi değil orası ayrı
0 oy
(851 puan) tarafından

Valla benim kayınvalidem de öyle ne eksik ne fazla hatta fazla bile olabilir ya canım anam :D

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ben evlendim ne yemek ne temizlik hicbirsey bilmiyodum. Bazı sebeplerden dolayı birlikte oturduk başta 3 sene. Kendi kızına ogretir gibi sabırla herseyi öğretti. Haftanın 3 günü ise giderdim geldiğimde yemeğim hazır odam toplanmış kirlim varsa yıkanmış aynı anne evi gibiydi. Evimizin ayrılacağı kesindi o yüzden bu 3 sene boyunca kızına yapar gibi herseyin en iyisinden çeyiz dizdi bana. Birlikte oturduğumuz halde ne ben ne esim maasimizi vermedik istemediler. Hani sevgililer olur ev geçim derdi olmaz yemek temizlik derdi olmaz ya biz 3 sene eşimle oyleydik. Bu bizim dusuncesizligimizden değil kayinvalidem istedi bunu. Kendi yasayamamis bizim evliligimizin tadını çıkarmamızi isterdi. Evim ayrıldı hastalandim başımı bekledi çocuk doğurdum Benim kadar o da baktı ne biliyim ben kayinvalidemin hakkını asla ödeyemem evimi aldi arabamı aldi ömrü uzun olsun. Çok seviyorum onu. 
(19 puan) tarafından
Maşallah Allah daim etsin. İyi bir kadınmış.
0 oy
(997 puan) tarafından

Eksiği yok fazlası var Allah başımdan eksik etmesin ne eşimi ne ailesini  . Çok seviyorum <3

(242 puan) tarafından
Maşallah Allah'ım bozmaya çalışanlari uzak eylesin
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Vala bende küçük evlendim hiçbişry bilmiyordum Allah razı olsun kaynanam öğreti ama burnumdanda getirdi yani 
(242 puan) tarafından
Kızına öğretir gibi mi
(2,832 puan) tarafından
Gelinine ogretir gibi olmus biraz :DD
(242 puan) tarafından
Yok kizlara bağıra çağıra belki döverek öğretirler ya
(1,882 puan) tarafından
Tabiki dövemez bağırıp ta çağıramaz dili hiç durmaz sürekli laf sokar laf söyler kocamı doldurur öyle işte
(242 puan) tarafından
Benimde kaynanmn öyleydi ben evden çıkardım kocamı arar karın bole dedi yaptı diye kocam beni arar sorardi sonra
0 oy
(13,761 puan) tarafından
çok şükür benimki hepsine bin basar 
(242 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(1,809 puan) tarafından
5 sene birlik kaldım ne çektiğimi bir ALLAH bir ben biliyorum. Beni hiç kızı gibi görmedi ki ayrı eve çıktım diye bana camide beddua etmişti onun yüzünden hastalandım hakım aska helal değil. yorumları okudum da MAŞALLAH ne iyi kaynanalar varmış benimki desen. ALLAH hidayet versin 
(242 puan) tarafından
Benimde öyle kaynanam
0 oy
tarafından

Sallamasyonlu birsey olmuş gibi çünkü ben böyle bir kaynanana adayı tanımıyorum :woot:

(242 puan) tarafından
Hahah bilemeyiz
tarafından
Yeryüzünde tanık olmadım :)
(242 puan) tarafından
Hahaha

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
12 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+2 oy
39 cevap 868 göst.