0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (157 puan) tarafından

image

Gunaydin kizlar. Adetime 5 gun var cok erken ama evde vardi yaptim. Sizce cizgi var mi?

15 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Evet gölgesi var ben gordum
-Reklam-
0 oy
(135,797 puan) tarafından
var gibi bence   
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Var gibi cnm
0 oy
(7,002 puan) tarafından
Sanki hafif var gibi canım Rabbim hayırlısını nasip etsin 
0 oy
(1,809 puan) tarafından
Bende goruyorum.var gibi duruyo
0 oy
tarafından
Hayalet çizgi gördüm 
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Yani ben direk gördüm ama emin olmak adına adetin de geçtiyse bir kan ver bence canım hayırlısı olsun hakkında insallah 
(157 puan) tarafından
Amin canım inşallah vardir. Aslında var ise erken ogrenmek adına yaptim cunku kan pihtilasmam varmis bir kayibim var o yuzden. Doktor beta 20cikar cikmaz igne demisti. Adetime 5 gun var henuz. Kan vereyim ben en iyisi net olsun. Rabbim insallah bu sefer saglikla nasip eder
(4,393 puan) tarafından
Aa hadi insallah o zaman canı gönülden dua edeceğim senin için insallah vardır ve o minicik beden sana sımsıkı yapışır tutunur da Bi ömür yakandan paçandan ayrılmaz insallah ☺️❤️
(157 puan) tarafından
Amin  canım Allah razı olsun ❤
0 oy
(870 puan) tarafından
Evt canm var gebesın hayırlı olsn beklıyormuydunuz
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Hafif görünüyor 
0 oy
(870 puan) tarafından
Canm kan pıhtısı var ıgne vurman gerek kan sulandırıcı 4 aylık olunca dusuk oluyr yoksa cocuk bnm kuznm de de vardı soylyrdm bnde ondn kucugum ama ince evlendim bılıyrm dinlemedı 2 dusugu oldu sımdı ıgne yapyr sulandırıcı vueduyr hap falan ıcıyr sende aksatma cnm duzenlı bır sekılde kullan Allah kucagına saglıklı bır sekılde almayı nasip etsn cnm kımsenjn kucagını bos bırkmsn
(157 puan) tarafından
Benimde beta hcg  sonucu 20 cikar cikmaz igne baslamali dedi doktorum kan pihyilasmasindan dolayi. O yuzden erken yaptim testi. Insallah vardir.
0 oy
tarafından
Evet silik çizgi var canım kan ver ki netleşsin hayırlı olsun inşallah❤️
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Var gbi cnmm gordum hyrli oldun 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Erken gebelik testi yapsaydın keşke onda daha net çıkıyor 1 hafta öncesinden net sonuç veriyor var gibi 
0 oy
(157 puan) tarafından
Cevap yazan herkese tesekkur ederim insallah vardir. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim.❤
0 oy
(14,141 puan) tarafından
Evet silik ben gordum

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak1 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy