0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından

Günaydın hanımlar 

Eşimle iki gündür limoniyiz cumartesi günü gece saat 2.30 du eve geldi burası da deprem bölgesi iki kızım var defalarca korkuyorum tek kalmaya dememe rağmen kaç oldu beni böyle hep tek bırakıyor yani toplasan gün içinde ben adamın yüzünü bir saat görmüyorum yetmiyor daha gece de gelmiyor sorduğumda da tras olmaya gittim dedi saat 9 du evden çıktı 2.30 du eve geldi inanmadım bnde iki gündür iyi değiliz işte tabi gönül almak için de tek bir adım yok oda ayrı mesele bende dün wp de şu videoyu paylaştım bu sabah bağırıp çağırıyor ki ben kendisine laf vurmusum kendisine yönelik paylaşmışm kızlar bakar misinz bunun neresinde alınacak yer var gerçekten aklıma takıldi 

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin kavga çıkarası gelmiş ben bu Videoda eşe kinaye yapılan bir cümle göremedim... Abartmış 
(285 puan) tarafından
Bnce de öyle ben sadece elimdekilere şükür niyetinde paylaşmıştım
-Reklam-
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Hatasının kendi de farkında olduğu için doğrudan üzerine alınması normal. Bunu bende paylaşcaktım gözüm kesmemişti. Kocana da hiç laf gitmiyor ama ne anladı aceba. Senin günlerdir korkuyorum gitme dediğini anlamayan adama bak. 
(285 puan) tarafından
Neden gözün kesmedi ki bir bilsem ne anladığını
(2,280 puan) tarafından
Videoyu çevirmeye kesmediydi o an :D
0 oy
(869 puan) tarafından
Bıkkın ve yorgunluk kelimesini kendı ustune. Alınms oda farkında senı yordugunu ama kabullenmıyor yoksa nıye ustune alınsın yok gayet guzl soz anneler ıcın aksama kadar boyleyız hem o saate ne trajı bnm esim 9 da gitse 11 de evde oda cok sıra varsa bunu takip et cnm suphelendım Bn didik didik edyrm soruyrm ne yaptn ne ettn ee nıye gec geldin bu devirde yanlız bırakmaya gelinmz bacı devir degstı kadınlara guvenemeyrm
(285 puan) tarafından
Çok soru sorunca kiziyor bağırıyor ya aman çok şey varda ben artık anlatmaktan yoruldum telefonlara faln bakıyorum birşey bulamıyorum bnmde aklıma geliyor ama yok bulamiyorum
(869 puan) tarafından
Bende cok sorunca kızıyr ama naptın haytm dıyrm  10 15 dk yıne baska bırsey soryrm yanı o aksam hepsını dıkdık agzından alıyrm habrı olmyr bıle  yoksa aksm uyuyamam bende cok karstryrm  bılıyr larstrdıgkmı cok kavga edyrz bu konuda ama merak edyrm ne yapyr bende dıyrm al sende bak bnm kocam yesıl gozlum gamzeli bırı goze batan bırı mesala mısaflıge gıttık gecelerde kalablkta esım ayrı yere oturdu bnde ayrı yere mısafrde bır kız vardı gıdyrdu gelyrdu esıme bakyrdu ama sureklı yani artk dusun dikkatimi cektı esıme kas ısaretı yaptm kalk gidelim diye kalktık gıttık arkamdan da sorms bu kızla bu evlımı nasıl olur diye ***** ya yanımda konussa ydı cakarım agzı sının ortasına o yuzdn bnm hısslerım hep cıkyr hep bu zmna kadr yanılmadım sukur
(285 puan) tarafından
İnanır misin benim eşimde tam anlattığın gibi biri renkli gözlü beyaz tenli gamzeli flan dikkat çekiyor ben kiskanmiyorum sonuçta başkalarının gözünü kapatamam eşimin gözü bndeyse kimseyi görmez ama gözünde bende değilse ne yapsam boş o yüzden pek böyle şeylere takılmam ama bu diğer tavırları beni sinir ediyor birde evlendigimzden beri hep bu şekilde yoruldum artık
0 oy
tarafından
Bu video degilki canim
(285 puan) tarafından
Videodan kastım öyle arkada fon müzik çalıyor üstünde de bu yaziyoe ben video atmadığım için ekran çektim attım
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Yarası olan gocunur 

Kendimden örnek veriyim kayınvalidemin sürekli ayarlı giderli birde böyle senin gibi videolar paylaşır ama sürekli kadının doğası bu ama işte ben ona fazla gidip gelmiyorum ne bilim çok yakın olmak istemiyorum oda sürekli gelmemi istiyor aramızda en ufak problem yok ama ben yakınlık istemiyorum 

Ne kadar gitmek istemesemde o sürekli gelmemi istediği için ona hata yapmış gibi hissederim içimde Bişey oluşur ama yinede gitmek istemem kadının işi gücü yokmuş gibi 10 tane atarlı attığı sözü sırf ben gitmiyorum diye paylaştığını sanıp üstüme alınırım

Yani yaram var gocunuyorum elinde aynen böyle 
(285 puan) tarafından
Demek ki canım
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Abartacak kadar değil ama bencede eşine laf vurmussun . Evden gitmesine kızdığım için . Sen evde olmaktan memnun olduğunu ifade eden bir yazı paylaşmışsin haliyle alinmis 
(285 puan) tarafından
Amacım laf vurmak değildi ama sadece elimdekilere şükür ettiğimi belirtmekti eşime laf vurmak aklıma bile gelmedi
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Onun kavga edip başka şeyden üste çıkma çabası var bes belli
(285 puan) tarafından
Bncede öyle gibi her zaman ki olduğu gibi
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Alınacak yer arıyor demekki 
(285 puan) tarafından
Bnce de
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Ne var ki bu paylaştığın şeyde içeriğinde eşle alakalı en ufak bir detay yok kaldı ki bununla gönderme yapıyorsun diyelim neresinden ne çıkarıp üzerine alınabilir ki anlayamadım eşin kavga etmek istemiş bunu da bahane etmiş canım 
(285 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum kendini haklı çıkarmaya çalışıyor kendince
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Bahane arıyor durduk yere 
(285 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum canım
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Suc bastiriyor aklinca soz de cok guzelmis caldim:)
(285 puan) tarafından
Çal çal ☺️
0 oy
(19,898 puan) tarafından
O değil de gece 2.5 a kadar dışarda ne yapiyo ben asıl onu merak ettim. 
(285 puan) tarafından
Tıraş olmuş işte o saate kadar
(19,898 puan) tarafından
Yani o saate kadar tras olmayacagina göre gerçek ne acaba onu merak ettim. Hayır sallarsin da destekli sallarsin. Tras olmak nasıl saçma bir gerekcedir
(285 puan) tarafından
Gerçeği Rabbim bilir ne diyeyim ki
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Suçlu olduğu için sesi çok çıkıyor bağırarak suçunu ört bas ediyor 
(285 puan) tarafından
Her seferinde bu şekilde oluyor zaten daha da ağzını açınca kötüsü benim bu sefer çekip gidince de kedi oliyor o kadar hareketi yapan baskasiymis gibi nasıl değişiyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 405 göst.
0 oy
18 cevap 883 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 50 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Mryftma (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 163 göst.

409,957 soru