0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Kizlar sezeryan göbeğim var bide vücudumun en geniş yeri omuzlarım kollarım bunları saklayarak yaz için ne tür kombinler yapabilirim. Elbise herkes yakıştırıyor aslında göbek de saklıyor ama yazlık elbiseler genelde askılı kolsuz filan ve kollarımı hiç sevmiyorum mesela üstüne ne giysem delikli hırkalar filan yazın komik mi durur sizce geçen yildan çoğu kıyafetim artık eskimişti elden çıkardım bu sene alışveriş yapcam ama ne alacağımı bilemiyorum yardım eder misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Kısa kollu elbise bakabilirsin bence 
(163 puan) tarafından
Evde 1 tane var kısa kollu geçen sene de çok giydim de farklı ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum şimdi eşim de alisveris limiti vermişken:D
-Reklam-
0 oy
(13,858 puan) tarafından
ben hamileyim bu ara kalem elbiseye  sardım
(163 puan) tarafından
Kalem elbise de göbek cok gösteriyor kuzum ya hamilelere yakışır ama :)
(13,858 puan) tarafından
daha göbek yok 12 haftadayım :) aynen büyüdükçe
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Instagram da bi site var ben ordan alışveriş yapıyorum kombin şeklinde de görürsün mağazasına da uğradım çok iyi lotusstore.nett bak bi kuzum 
(163 puan) tarafından
Bakayım kuzum mağazası da varsa güvenilirdir demi instagramdan alisveris yapmıyorum genelde korkuyorum da
(1,742 puan) tarafından
Var kuzum var ben hem mağazadan hem siteden aldım ürün
0 oy
tarafından
https://ty.gl/yvgcke5zmh boyle bişey düşünür müsün 
(163 puan) tarafından
Çok hoşmuş canım ne açık ne kapali teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ne demek bende çok beğendim rengini beğenmezsen senin tercihin model olarak attım ben açık olsam bende bunlardan giyerim
0 oy
tarafından
kollu elbiseler de var tesettur elbiselerine bakarsan bulursun cnm. ben acik elbise kullanmadigim icin o sekilde aliyorum
(163 puan) tarafından
Lc de filan baktım da çok uzun geldi onlar da biraz daha bakayım en iyisi elbise yazın ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 72 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 177 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,832 cevap

41,308 kullanıcı

Kategoriler

...