0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Eşimle birkac aydir surekli çatışıyoruz benim rahatsizligim var psikolojik ama son siralar dahada artti kavgalarimiz ben boyle bir zamanda bilincimi yari bir sekilde kaybediyorum boyle bir zamanda eskiden bahsediyorum eşime bu birkac bilincimi kaybettigim zamanda soyledigim bir kelimeydi eşimde birkac defa soyleyince acaba neden eski sevgilinden bahsediyorsun diye dusundu baya sogukluk girdi aramiza.... şuan kendimize iyi gelsin diye birkac gun birbirimizden uzak durma karari aldik şuan ayri yerlerdeyiz...ama ben gercekten esimi seviyorum bilincimi kaybettigimde soyledigim birsey bu.....evimize donunce eşime bu durumu nasil unutturabilirim evliligimi nasil duzene sokabilirim tavsiyelerinize ihtiyacim var

3 Cevaplar

+2 oy
(20,473 puan) tarafından
Nasıl bilincini kaybediyorsun anlayamadım. Rahatsızlığının adı ne. Yani aşırı sinirlenince ağzından kötü laflar mi cikiyo gerçekten o an nerde ne konuştuğunu bilmiyor musun o önemli. Eski sevgiliden bahsetmek kötü bı şey ya. 
(508 puan) tarafından
O an gelince herseyi konusabiliyorum onceden eşimle annemi bile yakistirmistim o derece kotu bir durumdayim eşim anlayisla karsiliyor ama neden her bilincini kaybettiginde eski sevgilinden bahsediyorsun acaba diye dusunuyor adam ama aslinda ben eşimi cok seviyorum durumun boyle olmasi onu benden uzaklastiriyor bu da surekli kavgaya sebep oluyor bu durumu nasil duzeltebilirim
(20,473 puan) tarafından
Psikiyatr a gittin mi peki hiç. Bence uzman desteği gerekli sana
(508 puan) tarafından
Psikiyatrik destek aliyorum ilac kullaniyorum
(20,473 puan) tarafından
İnşallah düzelir problem.
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Konuş bence düşüncelerini şöyle açık ol ama içinden geçenleri ve bunları konuşmak içinde bir ortam hazirla çünkü eşime normal normal böyle anlattığmda pek umursamiyo kafası başka yerlere gidiyo çocuk varsa onları uyut işten geldiyse güzel bir yemek masası kur şık ol elini tut mum ışığında gözlerinin içine bakarak elini tut konuş cnm bu ikinizede iyi gelir eminim arada bir böyle şeyler yapmak lagzim 
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Bilincini nasıl kaybediyorsun anlamdm ilaç kullaniyormusin 
(508 puan) tarafından
Evet psikiyatri ilaci kullaniyorum bilincimi tamamen kaybetmiyorum ama yari bir sekilde kaybediyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Demet_byrm (15 puan) tarafından soruldu

412,993 soru

12,434,223 cevap

45,766 kullanıcı

Kategoriler

...