0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kaynanamın klasik lafları... Bi şey desem yine diyor demesem daha çok diyor ne yapıcamı ben de şaşırdım ama bi gün cidden çok kötü patlicam. Geçen gelmiş çocuk ağlıyor ver diyorum neye gidicek sana sanki meme vercen boşa gidiyor sana dedi. Ver anne su falan veririm dedim onu ben de yaparım ne var onda diyor. Yav 10 ay oldu kocaaa 10 ay hâlâ emzirmememe takık kadın ya.

Bugün aradı konuştuk iş çok var yağmur yağıyor dedi. Köyde kendisi, ben ilçedeyim. Bana şey diyo oh ne rahatsın ineğin yok bağın bahçen yok. Yav arkadaş tamam bir dersin iki dersin sürekli başıma kakıyor ne yapim ben de iki inek alıp yaylaya çıkıcam en son. Ben de dedim o kadar işim olsaydı yapardım söylemezdim kızım rahat durmuyor görüyorsun diyorum ne var senin kızda sakin diyor. Ama bana gelince görüyor ne kadar hırçın olduğunu o zamanda sen nasıl tartıyorsun hem o ara yemek yapıyorsun diyor. Ne dediğini o da bilmiyor ben de susuyorum ama ehh yani yeter.. Sadece yaşantımı hafife alıyor o beni deli ediyor 

Öyle anlatim dedim buraya.. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani insanları olduğu gibi kabullenin bunlar çok basit şeyler :) kendine dert etme bunları.
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Bana kızma ama doğru demiş seni bilmem ama bazıları keyfi emzirmek istemiyor hemen mama dayıyor ben olsam ben de kızarım ama onun dışında mecburi bir durum varsa demesi doğru değil
(983 puan) tarafından
Kız yok ben deli miyim çocuğa mama vericem. 3 yaşına kadar emziririm gerekirse o parayı vermem mamaya. Ama işte. Doğumun çok zordu o yüzden ne sütüm çabuk geldi ne kızım memeyi tuttu o kadar uğraştım. 2 ay denemediğim şey kalmadı.
Sürekli başıma kakıyor ne ağır laflar dedi bir bilsennnn
(66 puan) tarafından
Ben istemez miydim anne hatırlatıp beni bir daha üzme lütfen de bir daha derse tavrını al O anlar .Gereken yerde sınırını çizmezsen lafını demezsen engel olamazsın
0 oy
tarafından
Sağolsun kocam yaşatıyor bana bu güzellikleri deyiver sende 

Bu kadar düşünüp kendini hasta etme canım 
(983 puan) tarafından
Hasta etmek değil ama ne bileyim. Zaten her şeyi kafaya takan biriyim bu huyumdan da nefret ediyorum açıkçası
tarafından
İşte bunun sonu hastalık canım o yüzden kafana takma he he de geç

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 391 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevir (22 puan) tarafından soruldu