0 oy
133 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,410 puan) tarafından

Kızlar bilen biliyor 32+6 haftalık hamişim olduğum yerde eşimin ailesi var benim ailemle aramız 3 saat. 

Ben 21 yaşinda evlendim temizliktir yemektir yapmayı bilmiyordum ve bu hep laf oluyormuş sonra her şeyi öğrendim arkadamdan denilen her şeyi de öğrendim tabi. 

Şimdi eşimin ailesinden hiç bi şekilde yardım falan beklemiyorum yorgunluktan gebersemmmde söylemiyorum

gelelim konuya ben dolaba iikramlık koymak istiyorum neler koyabilirim ve erken mi? Bana yardımcı olur musunuz:P;)

6 Cevaplar

0 oy
(4,142 puan) tarafından
Hayir erken değil canım rahat rahat yap milleti de boşver ☺️

Kurabiye, kek, poğaça, börek, içli köfte,yaprak sarma bunlar geldi aklıma canım 
(1,410 puan) tarafından
Aynen bende diyorum ki sıkışmadan yapayım mesela bi gün sigara böreği bi gün elmalı kurabiye falan diye
(4,142 puan) tarafından
Aynen canım zaten bozulmaz hem sende yersin rahat olur sana yemek tarzında köfte mantı da koyabilirsin bayağı zaman durur zaten dolapta sorun olmuyor
(1,410 puan) tarafından
Mantı yapamam tek başıma
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından
bence browni kurabiye 

tuzlu kurabiye 

sarma

borek

poğaca 

patatesli gul boregi vb gibi seyler koyabilirsin canim
(1,410 puan) tarafından
Aynen bakalım kurban kesince de içli köfte yapar koyarım dedim bakalım
0 oy
tarafından
Sarma mantı köfte kek kurabiye falan yap köy ama tek zor olur
(1,410 puan) tarafından
Olsun bacım bi iş yapacaklar arkamdan demedikleri kalmayacak ben biliyorum
0 oy
tarafından
Kuzum ya hamileymişsin zten sıkma canını . Buzdolabına sigara böreği rulo börek elmalı kurabiye atabilirsn cnm dondurucuya
(1,410 puan) tarafından
Gözdem dedim gün gün yapayım çocuğun odasını hastane çantamı hazırladım bunlar erken mi acaba dedim kendi kendime
tarafından
Ben 36 da doğum yaptm kuzum iyi yapmışsn çantanı felan hazırlamakla .
0 oy
(13,761 puan) tarafından

sağlıcakla kavuşun inşallah canım ♥

31 yaştayım kuru fasulye yapmayı yeni oğrendım sana laf eden beni taşlar heralde:)

(1,410 puan) tarafından
İşte o zaman laf ediyorlardı şimdi hepsi peşimde rümeysa güzel yapıyor temiz bilmem ne insanlar bana seve seve değil s... E s.. E öğrettiler hayatı
0 oy
(305 puan) tarafından
Canım kek kurabiye poğaca  yapıp dondurucuya atabilirsin çıkarınca yeni yapılmış gibi oluyor özelikle kek
(1,410 puan) tarafından
Erken mi diye tereddüt ettim acıkcası
(305 puan) tarafından
Buzluğa atmak için değil ara ara yapabildiğiniz kadar atın bazen rahatsız olabilir yapamayabilirsiniz sona bırakmayın bence
(1,410 puan) tarafından
Evet canım doğru söylüyorsun sanırım allah razı olsun
(305 puan) tarafından
Sendende canım Allah kolaylıklar versin sağ sağlım bebeğini kucağına alırsın inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 484 göst.
0 oy
1 cevap 29 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
4 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu

409,024 soru

12,293,829 cevap

38,278 kullanıcı

Kategoriler

...